måndag 11 maj 2015

Jag har blivit kär i lampor!


Jag har upptäckt att mina senaste köp är just lampor. Har blivit kär i lampor av olika slag, det där med belysning är viktigt! Mysbelysning, arbetsbelysning, läsbelysning ja det finns mängder av ställen som man behöver lampor på. Kolla in denna snygging här ovan, från House Doctor i grönt läckert glas, 1998kr. Den är bara snygg och passar precis överallt om ni frågar mig!

Bestick i mässing från Madame Stoltz passar snyggt på dukningen.


En dukning med flera gobitar, snygga lådor från House Doctor i flera olika storlekar och varianter. Nu när våren är här så brukar det bli flera kalas, studentfester, dop, konfirmation, födelsedagar, avslutningar och annat värt att fira. Som vanligt hjälper vi er gärna med tips och idéer på presenter till förskolepersonalen och den nyblivna studenten.
Må så gott! Emma

2 kommentarer:

  1. Jag gillar lampan skarp! Jag är själv något av en belysningsfantast. :)

    SvaraRadera
  2. Vi på Benington älskar också lampor! Vi har fått in massa nya fina lampor hos oss också :)

    SvaraRadera