fredag 18 juli 2014

Tävling - Vinn en Roberts Radio!Vi lottar ut 2 st Roberts Radio värde 2495 kr/st! 

Radion är en designklassiker i konstläder med originalutseendet från 50-talet. Cath Kidston är formgivaren av det vackra blomstermönstret "Candy Flowers".

Var med och tävla genom att skriva en liten motivering i kommentarsfältet nedan om varför just du ska vinna en radio.

Tävlingen pågår t.o.m. 3/8 och vinnaren meddelas här på bloggen och på Facebook den 4/8.

Läs mer om Roberts Radio här.

113 kommentarer:

 1. Oslagbar inredningsdetalj man måste få ha :)

  SvaraRadera
 2. Vi har ingen radio...... Och just Roberts radio är ju något av det finaste!

  SvaraRadera
 3. Den här radion skulle passa perfekt i vårt kök då vi saknar en radio där, och jag och min 1 åriga dotter älskar att dansa och sjunga med i låtarna :)

  SvaraRadera
 4. Har precis köpt mig en lägenhet, denna radio skulle lyfta mitt kök till skyarna då en renovering är ett måste!

  SvaraRadera
 5. Har sett med lyst på denna underbara radio under lång tid. Lördagar speciellt är RADIOLYSSNARDAG för mig med Ring så spelar vi, Melodikrysset och Dokumentär. P1 SOMMAR är ett måste varje dag. Just nu lyssnar jag via dator/telefon, men i slutet på månaden tar nätet slut så då får jag får ta på mig ett par skrapiga hörselkåpor som jag använde i min trädgård förr. Hoppas detta är motivering nog för att just JAG behöver vinna denna skatt, (kristallmottagare) "Tacksam radiolyssnare"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Irma, du är en av vinnarna av en Roberts Radio! Hör av dig till oss på order@baldershage.se eller 0317114820 med dina adressuppgifter så att vi kan skicka din vinst till dig.

   Radera
 6. Den skulle passa perfekt på våran uteplats!

  SvaraRadera
 7. Likt min fru, vacker som en ros, skulle denna blomsterprakt välkomnas till vårt hem.

  SvaraRadera
 8. Jag sitter och drejar i min härliga verkstad i en sliten stenlada på Öland! För inspiration har jag ofta på musik och tänk om en så fin radio kunde leverera den..... Det vore pricken över i !

  SvaraRadera
 9. Vi har precis fått en dotter. En blommig radio vore en fin present till min fru efter en stundtals jobbig graviditet.

  SvaraRadera
 10. En fullständigt måsteradio till min nyrenoverade bostads rätt i chaby chic stil :) jätte fin! Håller tummarna..

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. Balders Hage har allt som jag skulle vilja omge mig i mitt dagliga liv. Så många vackra saker som skänker lugn, ro och harmoni. Då jag efter en olycka, då jag bröt nacken, är hemma mycket så är radion mitt bästa sällskap. Den jag har, har jag haft i 24år, så den behöver bytas ut. Robert´s radio är den absolut vackraste radion som finns på marknaden. Den här modellen är i mina favoritfärger och det skulle vara en lycka att äga den. Har önskat mig en Robert´s radio enda sedan Leila var på tv första gången. Tack för att jag fått chansen att tävla om en!

  SvaraRadera
 13. Har önskat mig en radio av just denna modell länge. Äger ingen radio och denna skulle passa perfekt hemma hos oss! Älskar färgerna på just denna! Lämpligt med batteri, då kan man ta med sig den överallt, i trädgården, till stranden, eller bara skruva upp volymen när man står och diskar i köket! Nu håller jag tummarna och hoppas att jag vinner denna skönhet!

  Mvh/ Anna.

  anna_ni86@hotmail.com
  annaanilsson.blogspot.se

  SvaraRadera
 14. Att kunna ta den här somrigt fina radion under armen när det är dags att traska tillbaks till jobbet vore underbart! Att sprida blomster & skön musik på kontoret vore inte dumt alls!

  Bästa hälsningar från Jessica i Göteborg

  SvaraRadera
 15. Jag blir mer än gärna med och tävlar om denna härliga radio! Den är både läcker och praktisk - passar utmärkt i mitt nyrenoverade kök, ute i trädgården, på sommartorpet (utan el), mm. Jag lyssnar mycket på radio - just nu Sommarpratarna. Man kan säga att jag haft radio`n som "språkhjälp". Ett av hjälpmedlen att lära det svenska språket bättre. (Nu är ju norska ganska likt språk, men ändå..)
  Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna denna underbara radio! ;)
  Önskar er på Balders Hage en fortsatt härlig sommar! :)

  SvaraRadera
 16. Jag vill vinna en till min kära mor som ska gå isär från sin sambo. Hon behöver massa nya grejer och detta skulle absolut falla henne i smaken musik och stil i ett! Härligt :) hälsningar Elin

  SvaraRadera
 17. Den skulle vara pricken över i för det uterum som håller på att ta form denna sommar. Skulle passa helt perfekt i stil, färg och form! Hoppas på turen att vinna denna glädjande färgklick!
  Hälsningar
  Eva

  SvaraRadera
 18. Har en tom plats i mitt kök som jag under en längre tid har tänkt att just denna radio ska stå, men då kontot alltid visar 0:- i slutet på månaden lyser radion med sin frånvaro, och detta vore den perfekta chansen att få mitt kök komplett :D

  SvaraRadera
 19. En otroligt vacker och retro inredningsdetalj som skulle smälta in perfekt i mitt lilla 50-tals kök. Men den skulle förmodligen inte bara smälta in, utan även vara pricken över i:et, grädden på mosen och solen i mitt kök, ja ni fattar nog poängen: denna radio skulle bli slutklämmen på vad som just nu är ett nästan komplett 50-tals kök, som saknar en endaste grej: en radio!

  SvaraRadera
 20. Har aldrig vunnit nått innan... kanske har det blivit dags och att göra det nu.. hoppas. .!

  SvaraRadera
 21. Min dotters första egna lägenhet ska inredas med vackra ting. HJÄLP mej med eran vackra radio, vore toppen. Tänk att lyssna på vacker musik i köket och visst blir maten godare också! Som sags hon saknar eran finna radio!

  SvaraRadera
 22. Till Roberts radion jag vill lyssna när jag i mitt hem pysslar. Inspiration från Baldershage jag får år från år, nu jag vill gärna vinna så att musiken i mitt hem kan pingla :-))

  SvaraRadera
 23. Jag önskar denna fina radio till mitt nyrenoverade kök som bara saknar en radio, den skulle passa så fantastiskt bra och förgylla mitt arbete.
  Balders Hage är utan tvekan min favoritaffär, hoppas, hoppas

  SvaraRadera
 24. Jobbar som kock i en stressig och outhärdlig värme.Har ingen radio och skulle behöva ha nåt som lugna ner nerverna när det det är som mest jobbigt.Ljuv musik ur en vacker radio skulle va underbart <3

  SvaraRadera
 25. I sommarvärmen skulle du spela
  Och jag med maken min skulle kela
  Lyssna på pop, rock och jazz
  Och därtill se din stil och klass
  Utan radio är köket alltför stilla
  Ett liv med dig, det skulle vi gilla

  // Michelle Muntau

  SvaraRadera
 26. Med den här radion i köket
  blir det ljuv musik i "stöket"
  Nu håller jag tummar och tår
  att jag är den som radion får.

  SvaraRadera
 27. Jag skulle helt enkelt bara bli så jätte-glad om jag vann en blommig Robert!

  SvaraRadera
 28. Jag skulle bara bli glad att få ha en ljuvlig blommig radio vid min sida när jag pysslar ❤️

  SvaraRadera
 29. Min mamma fick inte mig på Cath Kidston för några år sedan. Sedan dess är jag helt såld på i stort sett varje pryl de tillverkar. Just nu är jag igång med att inreda min dotters sovrum som går i blommigt & pastellfärgat. Det enda som saknas är en radio, då hon älskar musik. Skulle så gärna vilja ge henne denna radio när hon fyller år. Det vore kanon att vinna den då plånboken inte är särskilt tjock under mammaledigheten.

  MVH / Jennie Nordkvist

  SvaraRadera
 30. Tänk om lyckan kunde få vara stor, att jag skulle få pryda med en Roberts radio hemma där jag bor.
  Att få poppa högt när tvätten ska hängas, eller när det i solstolen ska klängas.
  Jag lyckan den skulle vara ofantlig för denna mamman vill jag lova, att ha en egen radio som sällskap när dom andra i huset ska sova.
  Nu håller jag tummar och tår, att jag en toksnygg Roberts radio fåååååår :)

  Mvh Margona Maggi Strömberg

  SvaraRadera
 31. Åh, min kommentar försvann :-( Skriver om men kortar ner lite...

  Det här blir lätt att motivera!! Jag älskar 50-tal och jag har haft en godisbutik inredd i 50-talsstil fram tills för 1 vecka sedan då jag sålde den eftersom vi ska flytta och det blir för långt att pendla.

  Huset vi ska flytta till är ett gammalt 50-tals hus som har stått tomt en längre tid. Ingenting är gjort med huset sedan 50-talet och allt är som det var då!! Så nu passar jag på och huset ska inredas helt i 50-tals stil :-D Tapeter, golv och köksinredning mm är helt fräsht och precis som det var på 50-talet så det är verkligen roligt.

  Men självklart kommer jag behöva inredningsdetaljer för det som jag plockade med mig från butiken kommer ju inte räcka till.

  Den här radion hade blivit helt perfekt i mitt nya "gamla" kök och hade verkligen blivit pricken över i. Sååå sjukt fin!!!

  Om jag vinner så lovar jag att skicka bilder sedan hur det blev när det blev klart och hur fint radion passade in. (flyttar den 15 augusti).

  Kram på er
  Charlotte

  SvaraRadera
 32. Har många gånger tittat på denna radio men plånboken säger ifrån. Den skulle passa väldigt bra i mitt hem bland mina greengate prylar som matchar så snyggt ihop.

  SvaraRadera
 33. Allt jag köper numera är "pinsamt" tycker mina tonårskillar. Just därför skulle det vara extra roligt om jag fick vinna en sån här att ha i köket.

  SvaraRadera
 34. Stina vårt nya lilla stjärnskott här hemma. Yngst med bara bröder som över henne ska bestämma. Än hon inget eget rum fått. Men jag kan lova att det ej kommer att gå i blått. Nä, denna gång ska vi få gotta oss i skirt och skärt. Radion, Candy Flower skulle för oss bli ett sällskap så kärt.

  SvaraRadera
 35. BLOMMIG RADIO I NOSTALGI, MÅSTE CHANSA, GILLAR ATT DANSA, SÅNA È VI! :)

  SvaraRadera
 36. Otroligt söt radio :-)
  Vore jättekul att vinna den. Inte bara för att den är både fin och funktionell,.utan för att det vore kul att kunna lyssna på radio hemma också och inte bara i bilen ;-)
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Att ha en radio i köket när jag sitter där och ser ut genom fönstret en tidig sommarmorgon medan mannen och småtjejerna sover... Att dricka en kopp te, fundera över livet och njuta av lugnet.

  Så vaknar Sigrid 2,5 år. Ropar "mamma" och kommer ner för att ge mig en morgonkram. Busar och skrattar. Dansar med i en glad sång från radion.

  Sedan vaknar Svea och vill ammas. Hämtar ner henne så mannen får sova en liten stund till. Ammar och hör Morrongänget busringa.

  Mannen kommer ner, pussar mig på kinden, tar en kopp kaffe och slår sig ner vid bordet. Någon intervjuas mellan sångerna som spelas.

  Sedan är det dags att gå. Radion, som spelat en stor roll hela morgonen, stängs av och familjen beger sig ut.

  Varma hälsningar
  Johanna

  rosabubbla@icloud.com
  www.rosabubbla.se

  SvaraRadera
 38. på 22 kvm vet varje pinal sin plats och inget vore väl så fint som en Roberts Radio i min nymålade fönsternisch, en radio inställd på p1 som håller mig sällskap här:
  http://instagram.com/p/qe1BkOQ2nt/?modal=true

  SvaraRadera
 39. Vår nuvarande radio är gigantisk och tar all plats i världen, utöver att den är urful. Till vårt nyrenoverade kök så hade den här passat perfekt och faktiskt fått plats utan problem <3 :)

  Hälsar, Jerker Nilsson :)

  SvaraRadera
 40. Åh herre min tid, äntligen en riktigt snygg radio. Min man har tjatat länge om en radio till köket men vi har inte hittat någon snygg. Hoppas nu att turen hamnar hos oss för denna är verkligen pricken över i:et

  SvaraRadera
 41. Vem vill inte äga den här underbara radion med rosor och dessutom i så fina färger. Den skulle vara som ett smycke i varje hem. Pigga upp dom grå dagarna.


  SvaraRadera
 42. Den radion hade varit jättefin i vårt nyrenoverade kök på landet. Där försöker vi få en härlig charmig mix av gammalt och nytt.

  SvaraRadera
 43. Jag tycker om det enkla men vill ha känslan av lyx. Jag älskar mitt hem och inredning. Jag omger mig av få saker men uppskattar sakernas historia som blir till skönhet. Gammalt som nytt. Radion ni lottat ut är enkel i sin design men känslan skulle vara lyx, skönhet i h stolthet. 50 talet för mig är kvinnor som klädde sig i klänningar, fina frisyrer och lös av glädje och liv. En kvinna som älskade sitt hem, sin familj och sin kropp.....
  Lite av det vill jag ha......

  Tack!
  Angelica Sköldelöv

  SvaraRadera
 44. En tävling som denna vilken härlig idé,
  med chans att vinna finaste radion med bästa kvalité.
  Med Roberts radio skulle man lätt kunna lyssna på nyheter och pop,
  när man ligger i soffan eller ute när man är ute och tar sig ett svalkande dopp.
  En kraftfull liten radio som når ut till alla
  så kan vi på samma låt sjunga och tralla.
  Då kan man ligga i solstolen och drömma
  och låta ljuv musik i högtalarna strömma.
  Hoppas på en massa härliga musikstunder,
  så man kan digga till poppiga dunder.
  Den är lätt att bära och låter otroligt bra,
  en Blommig söt radio vill jag självklart ha!

  Med vänlig hälsning,
  Christina Udd

  SvaraRadera
 45. Jag har ett överdåd av blommor på utsidan av min lilla stuga på landet stockrosor, stormhattar, fingerborgsblommor men när man kliver över tröskeln. Skulle bl a vilja uppdatera den 'Grundig radio' som jag fick i födelsedagspresent som 10-åring (1970). Den passar definitivt inte in och antennen flaggar sedan länge på halv stång (av på mitten). Denna sköna radio skulle definitivt passa in i miljön och ffa ihop med min underbara hängmatta som hägrar mellan träden (men aldrig används). Tänk att ta en paus i trädgårdsarbetet, krypa upp där och njuta av naturen, lyssna på radion vars musik strömmar ut genom fönstret (eller varför inte ta med den ut) och jag skulle slumra in sp behagligt där i skuggan under träden.... DET ÄR SOMMAR för mig!

  SvaraRadera
 46. Är strax klara med den stora renoveringen av vårt kök, bara bänkskivorna kvar....
  Med en Radio att lyssna på blir så blir de bästa köket på gatan.
  Go sommar på er!

  SvaraRadera
 47. Tänk att på en så tjusig radio få lyssna,
  när jag i vår nyfixade friggebod skall pyssla.
  Kloka diskussioner och vackra toner,
  berikar själen mer än miljoner.

  SvaraRadera
 48. Skulle blomma upp vår balkong ännu mer än vad min blomma till fru redan gjort!

  SvaraRadera
 49. Wow, vilken häftig radio! Den skulle man stolt visa upp för gästerna här hemma. Pricken över i:et så fyller jag år den 4/8. Med vänlig hälsning,Riitta

  SvaraRadera
 50. Då jag precis gjord mig av med 90-talet i mitt kök och inrett det inspirerat av 50-talet med massor av sköna inköp av inredningsdetaljer från Balders Hage hade Roberts radio gjort inredningen komplett

  SvaraRadera
 51. Denna fantastiskt söta lilla radio skulle passa perfekt i vår 1800-tals hus;)

  SvaraRadera
 52. Idag är inte gedigna saker så lätt att finna-mycket känns som slit och släng och sånt gillar inte denna kvinna. Denna radio kan hålla i generationer och glädja så härligt många personer

  SvaraRadera
 53. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 54. Tänk att få njuta av toner och radioprat
  ifrån denna lilla blommiga apparat
  ja, det vore lycka serverat på ett silverfat!

  SvaraRadera
 55. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 56. Tänk att få njuta nere vid vår brygga med toner från denna söta radio. Detaljer som gör att man blir nöjd och glad! Med vänliga hälsningar jessica

  SvaraRadera
 57. Åh, tänk att få lyssna på en fin Roberts radio i köket! Vi har fyra barn och ganska litet hus så vi tillbringar massor med tid där med matlagning, bakning och läxor. En liten doft av sommar dröjer sig kvar när man ser de fina blommorna i höstmörkret och jag skall vara hemma i köket hela dagarna. Någon köksrenovering blir det inte på länge men kanske en liten uppiggande detalj?

  SvaraRadera
 58. Vet att chansen är minimal men bara älskar radion så mycket att jag måste ta chansen att delta i utlottningen!

  SvaraRadera
 59. Skulle behöva en klitchig detalj i mitt kök, Robban skulle passa perfekt! ☺

  SvaraRadera
 60. Wow vilken grej!
  Denna vinst önskar jag ge till min tonårstjej!
  Kär och galen hon är i musik,
  denna radion är ju helt sagolik!
  Nu slipper hon även miniradion i köket ta,
  för jag finner den i hennes rum varje dá.
  Till kaffet kan jag nu få lyssna till morrongänget
  och känna av det härliga umgänget.

  Soliga hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Frida, du är en av vinnarna av en Roberts Radio! Hör av dig till oss på order@baldershage.se eller 0317114820 med dina adressuppgifter så att vi kan skicka din vinst till dig.

   Radera
 61. På balders hage finns så mycket snyggt, där kan man handla tryggt. Gillar ju inte gamla dängor från forna dar men med denna tingest en Robert radio så rar kan till och med jag skria jag vill lyssna på nåt gammalt som mamma Mia!

  SvaraRadera
 62. Åhhhhhh...... så söööööt....!!

  SvaraRadera
 63. Med Robert radio vid min sida,
  skulle vi bli ett 50-tals original och en kopia.....
  #1957

  SvaraRadera
 64. Balders Hage är butiken med de underbaraste saker,
  där finns något som passar de allra flesta smaker.
  Det finns ljuvlig handkräm och prickiga fat
  och vackra bestick som förhöjer den enklaste mat.
  Det finns presenter till studenter och spel för de små
  och en radio från Robert som är blommig och blå.
  Den kan man vinna och tänk vilken lycka
  om den just min lilla boning fick smycka!

  SvaraRadera
 65. Då jag älskar era saker, så vill den passa perfekt i mitt kök/allrum.. har hanlat av er genom 10 år snart och har många saker kvar fortfarande ;)

  SvaraRadera
 66. Åhhh.. den radio vil jeg så gerne vinde :) elsker Cath kidston og Blomster - God sommer til jer fra mig :)

  SvaraRadera
 67. Denna radion skulle verkligen passa perfekt som en present till min kära Lilly mamma som lyssnar på radio hela dagarna nu när hon har sommarlov. Hennes gamla apparat skulle mer än gärna behöva bytas ut till någon roligare och finare från eran butik. Håller tummarna <3 kram från Alexandra ödberg

  SvaraRadera
 68. Att ha radio i hemmet känns inte så vanligt längre och så är fallet hos mig men den senaste tiden har jag fått en längtan efter att bara kunna vrida på en radio att lyssna till samtidigt som jag lagar mat. Att det sedan skulle vara en Robert radio skulle verkligen förgylla min vardag och mitt kök :)

  SvaraRadera
 69. Just den där radion har jag önskat i flera år, den är blommig och söt och den låter bra! Kassan har trytit så jag hoppas nu, att jag kan få vinna en av de tu! Nu håller jag både tummar och tår att lyckan från Balders Hage mig når det skulle lätta ett fruktansvärt sorgligt år...

  SvaraRadera
 70. Den skulle passa perfekt då vi har många uteplatser i trädgården samt lätt att ta med till stranden. Mest av allt skulle den passa i vårt utekök där vi lagar mat varje dag under sommarhalvåret och vi håller på att bygga en bakugn i anslutning så där kommer att tillbringas ännu fler timmar hela året.
  http://instagram.com/p/eFVTorA5p4/?ref=badge&modal=true
  www.polstjarnansvaxter.se

  SvaraRadera
 71. "Ibland händer det". Inte för att det hänt mig speciellt ofta i livet...men spelar man inte så kan man ju heller inte vinna! Så därför slänger jag in min lott och hoppas att denna snygga retro radio kommer att sjunga för mig!! :-)
  angelica-johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. "Ibland händer det". Inte för att det hänt mig speciellt ofta i livet...men spelar man inte så kan man ju heller inte vinna!
  Så därför slänger jag in min lott och hoppas på att denna snygga radio kommer att sjunga för mig!! :-)
  angelica-johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Min far kör mä en urgammal radio i källaren när han pysslar loss.
  Istället för antenn sitter där en spik - rattarna hänger löst - högtalaren spräckt.
  Men köpa ny kan man jö inte, den är jö antik !!!
  Roberts radio ser ju antik ut så står Fru Fortuna mig bi kan han kasta den antika radion 8-D

  SvaraRadera
 74. Såväl Melodikryss som annat spelas här.
  Den kan jag ta med mig vart jag än är :)

  SvaraRadera
 75. Den här radion skulle jag ge till min mor. Hon gillar designen på dem.

  SvaraRadera
 76. Radion är som hämtad från en saga
  designad för att väcka minnen och behaga
  den ska följa mig överallt dit jag går
  bjuda mig till fest varje dag, varje år!
  i.ronnlid@gmail.com

  SvaraRadera
 77. Den här vill jag ha i mitt kök
  när jag pysslar med allt som jag köpt
  bakskålar, vispar och kärl
  som jag håller så kär
  från den bästa affären Baldershage i staden
  mitt kök vill jag pryda med Roberts Radio

  SvaraRadera
 78. Nostalgi. Är anledningen tillbaks till det enkla 50-talet då jag var barn och dessa transistorradioapparter kom i slutet av decenniet.. Vore en ära att få en radio lik denna igen.

  SvaraRadera
 79. Detta var en riktig nostalgitripp när jag hittade denna sidan. Har haft en underbar hund som hette Balder och njöt av att vara i Balders hage (en inhägnad vi hade till honom). Han gillade också att ha musik omkring sej.Så denna härliga radio får mej att minnas mycket!

  SvaraRadera
 80. Min största passion är matlagning, men jag kan inte laga mat utan att lyssna på musik samtidigt. För ett litet tag sedan kraschade min dator, och mobilens högtalare ger inte direkt ifrån sig något bra ljud. Så jag är helt utan musik och min matlagning blir lidande! Att vinna den har radion skulle återställa mina kulinariska konster till sin forna glans!
  Nelson.Haraldsen@Gmail.com

  SvaraRadera
 81. Låt mig om radion slippa dagdrömma, låt mig tystnaden glömma , här ska musik för evigt ut över etern strömma

  SvaraRadera
 82. Vilken läcker radio. Skulle passa perfekt i mitt rosa sovrum

  SvaraRadera
 83. Jag lyssnar mest på Radio Vinyl - Passar bra i denna retroradiopryl.
  En blommig radio till en poppig kvinna, snälla Balder låt mig vinna!

  Elisabeth McCann
  psychedelic6@gmail.com

  SvaraRadera
 84. En länk till min barndom. Min pappa hade en liknande radio. Nu är han borta och radion är trasig..

  SvaraRadera
 85. En radio att ta med sig och lyssna vart man än är, vare sig jag är är hemma eller tillfällig resenär, vacker som få och inget besvär, blommig och retro, så lätt att bli kär, vågorna når den via vår atmosfär, Roberts radio har väckt mitt habegär!

  SvaraRadera
 86. Roberts Radio skulle rädda mitt skinn,
  & jag skulle bli lycklig som aldrig någonsin,
  för nu kan jag digga till musiken så kaffet skvätter,
  utan att höra den gamla som brusar och knäpper!

  Hälsar
  Petra
  gnuttisen@hotmail.com

  SvaraRadera
 87. Vi har monterat ner TV:n i vårt och elevernas gemensamma fika/uppehållsrum i skolan och vill ha en liten radio där istället. Vi tror att det blir mysigare stäming då. Därför hade den här söta saken varit perfekt till vår folkhögskola! Den ska stå bland en massa blommor så det kan ju inte bli mer passande och den skulle garanterat uppskattas av eleverna!

  SvaraRadera
 88. skulle vara underbart att ha den i sommarstugan. Skit snygg! Jag håller tummarna hårt att jag får bli vinnare av en sån här som får flytta in i köket.

  SvaraRadera
 89. Jag önskar mig en radio till stugan där det inte finns någon el.
  En radio hade varit härligt att lyssna på till morgonkaffet. :)

  SvaraRadera
 90. För att den underbara designen på Roberts Radio får mig att minnas min barndom, en tid när gränsen mellan lek, dockhus-inredning och verklighet inte var så skarp

  SvaraRadera
 91. Jag älskar redan en ROBERT, men om jag vinner här älskar jag ROBERT gånger två!
  Den Robert jag redan har spelar ingen bra musik, men är bra på att tvätta bilen och laga mat!
  /ANNELIE piggelin78@hotmail.com

  SvaraRadera
 92. Men ooh.. herregud jag är helt kär,
  Den är lika söt som sommarens bär,

  Kan mitt hem få bli Robers radios nästa hållplats? =)
  Den skulle givetvis åka på utflyckt överallt!
  Det vore så underbart rart och snällt! =)

  Inte nog med att den är snyggast i stan,
  Den passar också ypperligt på min altan!

  Cath Kidston har verkligen lyckats,
  hos mig lovar jag den en evig hedersplats! <3

  Önskar och hoppas innerligt..
  .. att den fick bli min på riktigt! ;)
  MVH/ Decibel S

  SvaraRadera
 93. Jag satt just nu och surfade runt på Robert Radio då jag gillar modellen. Snubblade över denna tävling så vad kan passa bättre än att chansa. Gillade verkligen retromönstret och skulle passa bra med lite ljud här hemma och skadar ju inte att den va himla snygg också :)

  SvaraRadera
 94. Robert om du var hos mig
  skulle hålla dig
  så nära, tätt intill,
  lyssna på dina tut
  tills ditt batteri tog slut.

  SvaraRadera
 95. Hej!
  Har p.g.a. allergi inte kunnat ta i en papperstidning på många år,
  och det har om allt som händer i närområdet hos mig satt sina spår.
  När det skedde var vår transistor skrotad och borta,
  så i nutidsorientering kommer jag därför alltid till korta.
  I juni skickade jag bud efter en billig, bärbar apparat,
  men det blir mest skorrande av sommarvärdarnas prat.
  Ute i verksta'n bland oljor och kemikalier tål jag inte att vara,
  för annars kan den gamla loppisradion där lokalsändningarna klara.
  Roberts lyxiga radio har jag beundrat sen jag såg den första gången
  och det vore underbart kunna lyssna utan brus på musiken och sången.
  Tänk att höra Karlavagnen, Svensktoppen och Ring så spelar vi,
  det skulle i min vardag, utan störningar, kännas som magi.

  SvaraRadera
 96. För en vecka sedan flyttade jag till mitt första egna hus.
  Här är det tyst, inte ens ljud från en mus.
  Från den gamla radion kommer endast ett svagt brus.
  När jag på morgonen går ner i mitt kök och se min candy flower, skulle det första jag gör vara att trycka på power.
  Huset fylls av snack och musik från Roberts radio magi.
  Men ännu är denna tanke bara i min fantasi.
  På Balders hage jag investerat i fina prylar till min inredning,
  Till mitt nya hus som jag nämnde i motiveringens inledning.
  Tavlor, plåtburkar och glas.
  Köksinredning, tårtfat och en och annan vas.
  I tävlingar med motiveringar brukar rim gå hem.
  Därför hoppas jag att jag med radion Roberts candy flower kan hitta rätt fm.

  SvaraRadera
 97. Jag och min sambo ska äntligen skaffa en gammal, original LP-spelare med knastrande ljud. Det här innebär dock tyvärr att vår stora stereon med integrerad radio måste ut, vilket är väldigt tråkigt eftersom jag har som vana att sätta på radion genast då jag vaknar. Att lyssna på hurtiga radiopratare får mig på gott humör redan från morgonen! Men både en stor stereo och en LP-spelare får inte plats på vårt senaste loppisfynd som är en teakbyrå från 50-talet. Däremot skulle ju en liten Robert och en vinylspelare rymmas hur bra som helst. Och vad kan passa bättre ihop med en teakbyrå från 50-talet än en radio från samma årtionde?! Tillsammans med LP-spelaren skulle blommiga Robert bli hur snygg som helst i vårt annars så färggranna retrovardagsrum! Och jag får fortsätta vakna upp på bästa sätt varje morgon! :)

  SvaraRadera
 98. Den här skulle jag vilja vinna och ge till min farmor i 80-års present. Hon klagar alltid på sin gamla radio, att den är krånglig och låter dåligt. Med den här skulle hon få både bättre ljud och något fint att vila ögonen på.

  SvaraRadera
 99. Köket skulle bli komplett med denna pärla, KÄRLEK:) Håller tummarna!!

  SvaraRadera
 100. Denna vackra skapelse skulle ställas på bästa hedersplats i köket, för den är ju den vackraste radion i mannaminne! ��

  SvaraRadera
 101. Wow! Vilken vinst! Trots att mitt habegär bara växer och snålvattnet rinner så skulle jag ge den ursnygga radion till min mormor om jag vann! Hon har efter ett långt liv ute på landet med kossor och får runt knutarna nu flyttat in till ett äldreboende inne i stan. Det gillar hon inte alls och sen morfar gick bort så känner hon sig ensam. Jag tror att den här radion med teknik som hon klarar av skulle få henne på bättre humör.
  Programmen kan jag ju inte göra så mycket åt,men hon skulle älska den nostalgiska designen från förr och minnas hennes ungdoms dagar.

  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 102. Oh - det här är ju radions Rolls Royce. Har suktat efter en sådan här länge, i många år faktiskt. Men det är klurigt att prioritera en designradio när det står vinteroveraller, stövlar och bilservice på listan. Ni vet...
  Lite tråkigt, men så är verkligheten. För övrigt en verklighet jag inte skulle byta mot något annat i hela världen, men ändå, den här underbart, magiska radion skulle glädja mig så enormt. Radion är mitt stora sällskap men även ett smycke för hemmet, och jag har den perfekta platsen i mitt hem för en Roberts.
  Så bästa Roberts Radio - vill du flytta ihop med mig...?

  SvaraRadera
 103. Jag skulle vilja vinna då den skulle bli en väldigt fin färgklick i vårt hem av ikea möbler, den skulle verkligen stå ut och synas.

  SvaraRadera
 104. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 105. Wow!!!! Har aldrig sett en finare radio! Den skulle passa perfekt som färgklick bland mina vita möbler och väggar, älskar blommor! Behöver nåt vackert att dränka avgrundsvrålet från skolgårdarna och dagiset utanför med.... Blir glad bara av att titta på denna fina pryl som skulle pryda sin plats galant! :-)

  SvaraRadera
 106. Efter den värsta sommaren i mannaminne så hoppas jag det är min tur nu!

  SvaraRadera
 107. Där står du med allt jag ville ha , varma färger och vackra blommor sånt som gör mig otroligt gla
  Dina kloka ord och bra musik fångar mig varje dag. Du är unik , den enda av ditt slag.
  Du får mig att sjunga , du får mig att dansa . Med dig så vågar jag chansa.
  Du fina radio , jag vill ha dig som min kära. Du skall pryda mitt kök och stå mig så nära .

  SvaraRadera
 108. Vakker nostalgisk radio med suveren lyd= en glede å ha i huset!!! Ønsker meg! ����

  SvaraRadera
 109. Sikke en flot radio <3
  Den ville jeg gerne vinde og den ville passe perfekt hjemme hos mig.
  Jeg har delt jeres link på facebook til min facebook-side "Havetssus" og hos mig selv.
  God dag.
  Kh Birgitte

  SvaraRadera