söndag 22 juni 2014

Söndagsfika, Dajmtårta!

125 g smör
3 msk kakao
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
1 1/2 dl vetemjöl
kokos

Topping:
2 1/2 dl grädde
2 msk oboy
1 st dubbeldajm

Gör så här: Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt äggen och det smälta smöret. Häll ut smeten i en löstagbarbottenform som är smörad och "bröad" med kokos. In med kakan i ugnen på 175 grader i 25-30 minuter. Låt kakan svalna innan ni serverar och lägger på toppingen. Vispa grädden ihop med oboy pulver, hacka dajmen och blanda i den i grädden. Bred på gräddlagret uppe på tårtan. Färdigt att servera!

Hoppas ni har haft en härlig midsommarhelg!
Fortsatt härlig söndagskväll!
Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar