måndag 3 juni 2013

Snart drar vi en vinnare!

Tusen tack för alla fina kommentarer och mail som har kommit in! Jag ska nu sätta mig ner och läsa igenom dem och under veckan kommer vi dra en vinnare!

 TÄVLINGEN avslutades som sagt i lördags den 1 juni och som några snabba följare på Facebook upptäckte så dök det upp ett inlägg i söndags som uppmanade att man skulle passa på innan TÄVLINGEN avslutades. Detta inlägg låg bara uppe i någon timme, innan jag upptäckte detta och tog bort det. Har ingen bra förklaring till varför detta inlägg kom upp i söndags. Inlägget var tänkt i lördags. Så min förklaring blir TEKNIK, phuuu!

Men de som hann skicka in kommentarer och mail under denna timme i söndags, tar jag med i dragningen.
Så håll utkik snart har vi en vinnare!
Må så gott!
Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar