lördag 11 maj 2013

TÄVLING!

Tyckte att det var dags med en liten TÄVLING! Detta är den fina vinsten som kan bli din om ni vill delta!
Allt man behöver göra är att besvara dessa frågor. Balders Hage firar jubileum i år, hur många år fyller vi? Och vilket år var det vi startade Balders Hage? Samt att ni gärna får dela med er av era Balders Hage minnen.

TÄVLINGEN pågår fram till Lördagen den 1 juni!


Man besvarar frågorna genom att lämna en kommentar på bloggen eller så mailar man till emma@baldershage.se
då får man 1 lott i TÄVLINGEN, vill man ha 2 lotter då länkar man även denna TÄVLING till sin blogg, FB etc.
LYCKA TILL!
 Fortsatt trevlig helg! Emma


11 kommentarer:

 1. Balders Hage; Göteborgs absolut mysigaste affär firar 40 års jubileum i år, 1973 öppnade de sina dörrar i Alingsås och tack och lov så fick även Göteborg smaka på denna ljuvliga affär.
  Jag är en trogen kund som bara slinker in när jag har vägarna förbi och bara njuter av allt fint som finns på hyllorna, man kan inte köpa allt men drömma är gratis.
  Nu hoppas jag på tur i tävlingen...
  Titti Forsberg Göteborg
  0708-568179

  SvaraRadera
 2. Hej! ni firar 40 år!och butiken öppnade 1973 i Alingsås.är gärna med på två lotter! kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej! 40 år fyller ni iår och ni öppnade 1973 i Alingsås.
  Balders Hage hittade jag på en utav mina promenader när jag som nyinflyttad till Gbg försökte få koll på stan :) Lantlig snygg inredning, eran butik har verkligen det lilla extra!! Min svärmor & svärfars hund heter dessutom Balder.

  SvaraRadera
 4. Hej :)
  Ni fyller o fira 40 år :)) Stort grattis till er.
  Har ju en bit att åka så hitta er genom min blogg och sen på fb :)
  Ljuvlig butik med massa härliga saker tex Greengate som är underbart.
  Delar på fb så blir väl 2 lotter då :)delar även på bloggen :)
  Ha en härlig helg.
  Kram Anette vitarosor.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. 40 år med start 1973 i Alingsås. Upptäckte dock butiken i Gbg för många år sen och är sen dess en favorit. Vem jag än har med mig dit får en ny favorit och det är alltid ett givet besök att gå till er när man har vänner på besök.

  SvaraRadera
 6. Ni firar 40 år och startade i 1973!

  SvaraRadera
 7. 40års-jubileum i år och företaget startade 1973!

  SvaraRadera
 8. Hej! Ni firar 40 år! Och butiken öppnade 1973 i Alingsås. Mitt bästa minne är en porslinsservis som jag köpte hos er för flera år sedan, den använder jag fortfarande och har fått så mycket komplimanger för:)

  SvaraRadera
 9. Hej! Ni firar 40 år i år och startade 1973! Jag bor i Värmland och hade sett er här på nätet...men av en slump åkte vi spårvagn förbi Er butik i Göteborg och då fick det så klart bli ett besök hos Er.En jättemysig trevlig butik med gullig personal. Med vänlig hälsning Susanna

  SvaraRadera
 10. Precis som jag firar ni 40 år i år. Företaget startade 1973 i Alingsås. Det är så härligt att gå in i butiken, titta och njuta av de vackra sakerna

  SvaraRadera