torsdag 28 februari 2013

Torsdag, då blir det penne med broccoli, mascarpone och gorgonzola

4 pers
400 g penne pasta
500 g broccoli
1 dl hasselnötter (Ta mycket)
100 g mascarpone
150 g gorgonzola
2 msk creme fraîche
1 msk vitt vin
salt och svartpeppar

Gör så här: Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Rosta hasselnötterna i en stekpanna. Koka broccolin i lätt saltat vatten i 4-5 minuter. Blanda mascarpone, gorgonzola, creme fraîche och vitt vin i en kastrull och värm på. Blanda allt samman i en stor skål, pasta, broccoli, sås och toppa med hasselnötter.
Smaklig måltid!
Hej Hej! Emma




2 kommentarer:

  1. Så gott det lät! Tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  2. Allt med ost blir ju gott ;)

    SvaraRadera