måndag 4 februari 2013

Middagar!!!

Är det bara jag som ibland har svårt att komma på och variera mig när det kommer till middagar?

 Jag har gått och tänkt på detta ett tag och har nu bestämt mig för att göra en matplanering för några veckor (Fyra veckor måndag-fredag) Min plan är att handla under helgen för kommande vecka, så att det mesta finns hemma och sen laga mat som även kan funka bra för matlåda till kommande dag. Även försöka få  in lite variation som, kött, fisk, fågel, grönsaker. Ja, ni hänger med! Under helgen så har jag nu gjort en fyra veckor planering, samt handlat det mesta för denna vecka. Känner mig mycket nöjd!

Tänkte att om ni vill så kan ni få hänga med! Kommer varje kväll att lägga upp maträtt och recept här på bloggen! Så hoppas vi att jag är lika duktig i fyra veckor nu! I kväll blir det kastrullpasta!

Hej så länge! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar