onsdag 4 april 2012

Kokospannacotta

Prova detta, mycket gott!

4 pers
1 liten tetra kokosmjölk (200ml)
3 dl vispgrädde
3/4 dl gelésocker
1 tsk vaniljsocker
Topping:
1/2 färsk ananas
1 passionsfrukt
finrivet skal av 1 lime
mynta

Gör så här: Häll kokosmjölk, grädde och gelésocker i en kastrull. Koka upp och låt koka 1/2 minut. Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret. Häll upp i fina glas, ställ in i kylen och låt stelna i några timmar.

Toppingen, skär upp ananasen i tärningar och blanda med den urgröpta passionsfrukten och det rivna limeskalet.

Innan servering, toppa med ananas toppingen på pannacottan och dekorera med mynta.

Kanske en efterrätt att göra under påsken! Må så gott! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar