lördag 4 februari 2012

Ljuvligt goda Bonne Maman

Det bästa med hela Formex var att jag fann dessa underbara marmelader. Bonne Maman fanns att köpa i en enda butik i Täby centrum när jag var yngre och har man smakat den så vet man att bättre finns inte. Helt plötsligt så slutade de att ha den, till min stora sorg. För några år sen så sprang jag på dem i en mataffär på Korsika. Min sambo tyckte jag var smått knäpp när jag släpade hem en väska full med marmelad. Så behöver jag säga att jag blev överlycklig när jag såg dem med sina röd rutiga lock på en hylla på Formex. Linnea tyckte också att jag var lite smått knäpp, fast hon har hört mig tala om dem innan. Hon förstod mig när hon fick smaka på dem. Självklart finns nu dessa i butiken och jag är överlycklig! Så skynda om ni ska ha en chans att få er en burk för annars hamnar alla hemma hos mig.

Det finns fler smaker i butiken än vad ni ser på bild!

Hej svejs! Emma
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar