onsdag 27 juli 2011

Frukost till mamma!

God morgon!
Vad börjar dagen bättre än en riktigt god frukost! Älskar frukost och jag skulle själv kunna äta det alla mål om dagen. I morse var det bara jag och min mamma och min lille plutt som var vakna i huset. Så jag fixade frukost till min mamma! Här kommer nu ett litet tips!

Äggröra, fantastiskt gott!
2 pers
4 ägg
1 1/2 dl grädde
fetaost
salt & svartpeppar
Färska tomater
Färsk basilika
4 skivor parma skinka

Gör så här: Vispa ihop ägg & grädde, smula i lämplig mängd fetaost, salta & peppra. Lägg in parmaskinka i ugnen på ett bakplåtspapper, 200 grader cirka 10 minuter. Smör i stekpannan och stek äggröran på svag värme, den blir krämigare då. Lägg upp fint och dekorera med lite färska tomater och färsk basilika.

Solen lyser på oss här i Eskilstuna, så nu blir det en sväng med båten! Må så gott! Emma

1 kommentar:

  1. Vilket underbart frukosttips! Frukosten är det bästa på hela dagen (enligt mig) så detta skall testas till helgen. En glad överraskning till Gubben tror jag :-)
    Hoppas ni får en fin dag ute i båten!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera