onsdag 1 december 2010

Julklappar för följare av bloggen!

Nu i juletider tänkte jag att det vore dags att dela ut lite julklappar! Och då kom jag att tänka på alla våra kära följare av bloggen. Jag tänker då på våra anmälda medlems följare, som man kan bli här på bloggen.

För att delta behöver man inte göra någonting egentligen, förutom att vara en anmäld följare av bloggen. Så passpå alla läsare av bloggen som inte redan är följare. Bli följare nu, vetja!

Julklappsutdelningen kommer gå till på detta vis! Under december månad kommer jag att dra vinnare av julklappar bland våra följare när ni minst anar det. Så håll utkik, vem vet just ni kanske är den lyckliga julklappsvinnaren.

Sprid gärna vidare, att det är julklappsutdelning!

Go kväll, Go kväll! Emma

4 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt bloggen lenge gjennom Bloglovin og facebook. Nå har jeg også lagt meg til som følger her på bloggen, for en julekalender vil jeg ikke gå glipp av.

  Kari :-)

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Samma här - följer er via Bloglovin och på Facebook, men visst - kan även följa er via Google Friend Connect om det var det ni menade..??

  Ha en bra kväll!

  www.lisawerner.blogg.se

  /Lisa

  SvaraRadera
 3. Härligt! Jag ÄLSKAR julklappar! Kul idé

  /Maria

  SvaraRadera
 4. Hej
  Är så ofta inne på Balders Hage och har inte riktigt tänkt på att ni ju har en blogg. Va kul. Har reg. mig som följare också. Och tack för en trevlig blogg :)
  Marias Hörna

  SvaraRadera