torsdag 28 oktober 2010

En torsdags sväng i butiken!

Oj, vad snabbt veckorna går! Tycker att det är måndag och sen plötsligt är det helg igen. I går köpte jag två julklappar, tidigt kan man tycka. Men det tycker inte jag, älskar att gå och tänka på julklappar och planera vad som ska köpas. Och sen ska man tänka på hur man ska slå in dem i år. Man är ju lite knäpp och vill att paketen ska se snygga ut under granen. Jag tillhör dom som tycker att ett fint paket kan vara minst lika bra som innehållet, i bland bättre!

Inget regn än så länge, hoppas det kan hålla uppe i dag!
Önskar er en trevlig dag! Emma

2 kommentarer:

 1. Hei..
  Jeg var på besøk i butikken deres i sommer og den var utrolig flott. Jeg la ut bilder fra mitt besøk der på bloggen min. Har helt glemt å legge meg som følger her så nå er det gjort. Vil gjerne følge dere videre :)))
  Ha en fin fin dag og weekend :)
  Klem

  SvaraRadera
 2. Vad kul, välkommen som följare! Kram Emma

  SvaraRadera