söndag 1 augusti 2010

Vi börjar augusti med en tävling!

Denna fina pläd från klippan kan man vinna om man lämnar en liten hälsning här på bloggen! Pläden kommer passa utmärkt på sensommar kvällar och i höst mörkret som närmar sig. Tävlingen pågår under hela augusti månad.

Det enda man behöver göra är att, lämna en liten kommentar om vad man ser fram emot med den kommande hösten. Antingen här på bloggen eller via mail på emma@baldershage.se Gör man det får man en lott i tävlingen, vill man ha två lotter gör man en länk till sin blogg samt lämnar en kommentar.


Önskar er alla lycka till!
Fortsatt trevlig söndag kväll! Emma

65 kommentarer:

 1. Gud vilken fin pläd ser ut som pippi tröjorna som jag ska inskaffa till min lilla tjej. ja jag har ju semester nu så lite sol vill jag ha i två veckor till sen får gärna hösten komma för den älskar jag med en massa tända ljus och brasa.Jag blir så harmonisk glad. och en sådan pläd skulle gärna sitta mysigt med mig i soffan.

  SvaraRadera
 2. Jättefin pläd, passar kanon till höstens mys, med lyktor och ljus på min altan som just fått ett tak. Igår kväll firade vi med att sitta ute till långt inpå natten. Ser fram emot fler kvällar där under sensommaren och hösten.

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Oj så fin fin pläd, den vill jag gärna ha under mörka höstkvällar med pluggböckerna! Jag ser nämligen fram emot min vidareutbildning nu i höst, efter år av jobb och mammaledighet!
  Jag länkar!
  /Lisa

  SvaraRadera
 4. En sådan skulle jag gärna ha i bloggfotöljen, länkar och håller mina tummar hårt, hårt, hårt! /Sofia

  SvaraRadera
 5. Jag ser framemot att få hoppa i stora färgglada lövhögar en solig höstdag med klar, kall luft. På kvällen kryper jag upp i soffan med en go filt, en kopp te och hör regnet smattra mot rutan (alternativt hör brasan som sprakar i kaminen)
  Heja mig!!!

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  Den underbara pläden skulle passa perfekt i vårt uterum! Den skulle få värma oss när höskylan kommer och vi sitter och myser med te och många tända ljus.
  Kikar ofta in här hos er, och i de mysiga Balders Hage butikerna i Gbg. och Alingsås.
  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Vilken fin pläd ni lottar ut! Den skulle vara skön att svepa om sig i höst och vinter, när kylan kommer krypande. Gott att ha i soffhörnan.Jag tar två lotter. Alltså har jag länkat med bild inne hos mig.
  Ha det så bra allihopa!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 8. Ser fram emot sköna skogspromenader i solig, klar höstluft! Länkar från bloggen.

  SvaraRadera
 9. Hösten för mig är massa ljus av alla de slag...en brasa i kakelugnen, gott thé och en varm, vacker filt att ha omkring mig.. och just er "Pippi"filt skulle passa väldigt fint...man måste ju helst enkelt bli glad och lite tokig när man har den på sig.. och det vill vi väl alla nån gång...
  KRAAM
  Renée

  SvaraRadera
 10. Hej,den här filten skulle passa perfekt till min födelsedag,så jag och min familj ska sitta på balkongen och ha det mysigt,och vi har ingen pläd så den skulle passa perfekt till att värma oss.

  SvaraRadera
 11. Jag hoppas att denna hösten blir en härlig solig höst,med massa vackra färger hög luft och att den skall fyllas med massa nya spännande händelser..Jag länkar hos mig..Susanne i Fare

  SvaraRadera
 12. Å så fint!!!!

  Jeg ser frem til min første høst som mamma og nyte hvert sekund sammen med min lille prins.

  Jeg ser også frem til ferie i sol og varme.

  Ellers ser jeg frem til å strikke mye og gjøre masse scrapbooking!

  Klem fra Hilde

  SvaraRadera
 13. Hejsan! Jag läängtaar till hösten för att det är den mysigaste årstiden! Och mysigt för mig är;

  Att krypa upp i soffan med en vacker pläd, en massa värmeljus och regn som smattrar på rutan utanför och min katt Blackie som lägger sig i korgen brevid mig medans jag dricker gott te och läser en spännande bok! Hihi:)

  Kraam från Izabell

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig pläd! Jag blir helt nostalgisk när jag ser den eftersom jag hade en sådan där pippi-tröja när jag var liten...

  Jag ser fram emot att komma in i regelbundna vanor och ta tag i träningen igen. Sommaren har satt sina spår med grillningar, vin och många fikastunder...

  SvaraRadera
 15. Jag ser fram emot vår nya familjemedlem som beräknas titta ut i början på september. Förmodligen har jag den bästa hösten i mitt liv framför mig med ett litet underverk i famnen.

  Den fina pläden, en kopp te och ett litet knyte i famnen kan väl inte bli bättre. :)

  Länkar förstås hos mig!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 16. Vilken fin pläd ni lottar ut, den vill jag gärna vinna!! Jag älskar sommaren, men när jag väl accepterat hösten (och sommaren definitivt är slut), hoppas jag att hösten bjuder på soliga dagar med vackra färger på träd och buskar, som lockar till höstpromenader.

  Jag länkar från min blogg, så det blir två lotter.

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 17. Så flott pledd! :-)

  Jeg ser alltid fram til høsten, selv om jeg elsker sommeren. Krype opp i sofaen med god samvittighet, pusle med noe her hjemme, kanskje gå på et kurs. Etterhvert kan man begynne å tenke på julen og så smått starte med forberedelsene til den. Høsten byr på mange muligheter.

  SvaraRadera
 18. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 19. Mysig pläd!

  Jag ser fram emot mys-med-tända-ljus-kvällar!

  SvaraRadera
 20. Så fin pläd!
  Jag är gärna med, och länkar i vänstra kolumnen på min blogg:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 21. Åh! En pippipläd! Jag har en liten två-åring här hemma som precis förälskat sig i Pippi Långe ( som hon säger hihi) och tänkt så mysigt med en egen pippifilt att mysa under när alla höstsnuvorna kommer. Jag ser framemot soliga långpromenader på landsvägen och regniga kvällar med film!

  SvaraRadera
 22. Vilken mysig pläd..ser ut som pippitröjan..:)...Jag älskar hösten för den mår jag bättre av,den klara friska luften och alla vackra färger.Jag tänker ut i skogen och plocka svamp,kanske hittar nån fin pinne oxå..hahaha..Känner mig som Ernst ibland ut i skogen och plockar inredning...Älskar att tända ljus,läsa en bra bok lr inredningstidning och att bara vara..Önskar dig en toppendag och att solen skiner på dig...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 23. Jag är gärna med och tävlar! Jag ser fram emot att få fördjupa mig i nya häftiga kurser på högskolan som jag ska läsa i höst!

  SvaraRadera
 24. Åh vilken härlig filt!!! Den är jag gärna med o tävlar om. O länkar till tävlingen i min blogg...:)

  SvaraRadera
 25. Jag vill väldigt gärna vara med och jag har även länkat på min blogg!
  Det härligaste med hösten, är de härliga färgerna i naturen, och de lite regniga dagar där man sitter med en pläd i soffan och myser med en kopp te och spelar scrabble med min son! Det ser jag fram emothttp://barbados.blogg.se/2010/august/31-augusti-harlig-plad.html

  SvaraRadera
 26. Det jag ser fram emot är att kunna krypa upp i soffan, tända ljus framför en mysig bok eller en bra film! =)

  SvaraRadera
 27. Vilken underbar pläd! Ser precis ut som mina killar när de tar på sig sina fina tröjor som införskaffats i er underbara affär :)

  Jag längtar ihjäl mig efter fina höstdagar med frisk krispig luft och en mysig filt eller tröja att svepa om mig och tända lite ljus och krypa upp i soffan med en god bok!

  SvaraRadera
 28. Vill gärna vara med och tävla om den fina pläden! Länkar så att jag får två lotter.

  Har precis köpt en ny kamera och ser fram emot att vara ute och fotografera alla vackra färger i naturen under fina höstdagar!

  / Pernilla

  SvaraRadera
 29. Tävlar gärna och det jag ser fram emot mest är just att svepa in sig i en filt, tekoppen och massa ljus tända. Det är höst för mig. Kram Anna

  SvaraRadera
 30. Jag vill gärna få chansen att vinna den finfina filten (skulle passa perfekt in i min lille sons nystylade rum). Länkar så klart. Det jag ser fram emot med hösten är promenader i ett vackert rostfärgat höstlandskap. Och en god kopp te efteråt. Gärna uppkrupen i soffan under en fin filt. ;)

  Cathrin

  SvaraRadera
 31. Den var riktigt snygg så jag deltar gärna! Länkar till höger hos mig.

  SvaraRadera
 32. Hej!
  Vilken fin vinst! Det skulle passa bra till det vad jag väntar...hösten fyller mitt barnbarn två år och vi älskar ju mysa tillsammans, under filten!
  Vill prova på turen med 2 lotter, länkar hit från min blogg!
  Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 33. Hej!
  Gud vilken fin pläd, jag hade en sån tröja när jag var liten, precis en sån som någon av er har på sig på bilden! Nostalgi!!

  Jag ser fram emot att få starta upp mitt eget heminredningsföretag. Ska jobba både med inredning, homestyling och homestaging. Har ett objekt på gång där jag bla kommer att använda era vimplar i blått och rött! :)

  Jag tar gärna två lotter, länkar så klart från min blogg!
  Ta hand om er!
  Kram ia

  SvaraRadera
 34. Jag vill gärna vara med och tävla. Det jag ser fram emot i höst är när vårat hus har fått upp fasaden och är färdigmålat!! Då vill jag krypa upp i soffan på kvällen med tända ljus, ett glad vin och en skön pläd över benen... :)

  Kram Mia
  www.villahumlebo.blogspot.com

  SvaraRadera
 35. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om den fina pläden. Det jag ser fram emot med hösten är skogspromenader bland färgsprakande träd och långa kaffepauser på en mossig sten :)!

  Jag länkar från min blogg :). Kram/Annie www.anniesbla.blogspot.com

  SvaraRadera
 36. Jag ser fram mot att rensa upp. Både inne och ute, i hus och hage som mig själv. Sist men inte minst ser jag fram mot att gosa med min lille nyfödde. :)

  Länkar så klart.

  Ha det gott,
  Emma

  SvaraRadera
 37. Tävlar med 2 lotter tack! =)

  Har länkat från bloggen här: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2010/august/30-augusti-vinn-plad.html

  Min motivering:

  På hösten man man sitta inne och kura med en filt och varm choklad. Är inte det det mysigaste som finns?
  Man får äntligen börja träffa kompisar varje dag igen!
  Skolan... Hur många har inte ångest för att den börjar igen? Men egentligen, när skolan väl börjat så är det inte så hemskt som man tänker sig, jag lovar!
  Man har helgerna att se fram emot. På sommaren är ledighet vardag, men då blir det faktiskt inte lika rolig att vara ledig. För visst är det skönt när man pluggat en vecka, så kommer fredagen, vad bra det känns då!
  Höstmodet, det är så kul! Stickade koftor, mysiga halsdukar, snygga boots osv, osv. Jag tycker att man ska unna sig lite shopping när skolan drar igång, då känns det aningen bättre.
  Man slipper ha tråkigt. Det värsta med sommaren är att man ibland kan få otroligt tråkigt, när kompisarna är ute och reser.
  Höstlov! Det första man ser fram emot på hösten är ju höstlovet, då har man jobbat hårt ett par månader och då är det äntligen lov igen.
  Se hösten som en nystart, lova dig själv att ta tag i skolan, köp roligt skolmaterial som skrivböcker, kalendrar och sånt, då känns det roligare! Skriv ner några punkter på mål då vill uppnå denna terminen. Kanske vill du höja betygen? Eller hålla mer ordning på ditt rum?
  Man har julen att se fram emot! Efter höstlovet känns det inte som det är så långt kvar till julen, redan i november börjar man fixa mde julgrejerna. Sen kommer advent och hur underbar är inte den känslan?
  Svampen kommer fram. Man åker ut med sina käraste i en varm stickad tröjja och letar efter svamp, hittar massor och åker hem och rensar den för att sedan tillaga och lägga på mackan eller i maten..MMhh så gott!!
  Höstkvällarna är så mysiga
  Man kan ha en filmkväll hemma med sina bästa kompisar, bara sitta inne och kura!
  Finns SÅ mycket mer!! Men se det från den ljusa sidan och lev i nuet. Sommaren är snart här igen jag lovar!

  Mvh Linda Fransson
  Lindizz_f@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag ser fram emot att sitt ute insvept i en filt (kanske den hos dig hihi) andas in den höga friska luften. Samla energi och njuta med en kopp kaffe. Jag länkar med en bild oxå. Kram /Ingela.

  SvaraRadera
 39. Hejsan, är gärna med och tävlar om denna snygga pläd.
  För mej känns det underbart att hösten äntligen är på väg. Kantareller och andra svampar frodas i skogen. De gröna bladen börjar skifta färg till härligt mustiga färger innan lövfällningen börjar.
  Nu kan man tända en brasa och bara mysa.
  Något som jag också ser fram emot med glädje är Ölands skördefest som infaller under hösten.

  Hälsningar Pia
  bakformen@gmail.com

  SvaraRadera
 40. Hej.. Vilken fantastiskt fin pläd, bara frgerna gör så man blir varm i kroppen en ruggig höstkväll..=) Jag ser framemot att förhoppningsvis få utveckla nåt bra med den som får mitt hjärta att hoppa lite extra - äntligen känns det som jag är på rätt spår.. Varför inte mysa tillsammans framför en bra film under filten med honom? Hälsningar Therese

  SvaraRadera
 41. Jag deltar gärna, pläddar, koppar, lyktor, goda teer, doftljus... ;)

  SvaraRadera
 42. Vilken fin pläd.

  Jag ser fram emot lite skumma kvällar med en massa tända ljus och en brasa i kaminen. En god cappucino och få krypa upp i soffan och dra en filt på benen. Att kissemissen ligger brevid och kurrar är en bonus

  Länkar från mig

  Kram

  SvaraRadera
 43. jag vill vara med och tävla om den fina pläden :) det jag ser fram emot hösten är att få sitta i soffan med en rykande varm kopp te och njuta av att se alla mina ljus brinna i mörkret. och så min födelsedag också förstås!

  SvaraRadera
 44. Jag ser fram emot hösten för vi har massa kalasande, alla ljus som tänds och pysseltid som det blir mer av nu när man är inne mer.
  Jag länkar från mig så jag har dubbel chans till vinst!
  Tack för en kul tävling och blogg! Åse

  SvaraRadera
 45. Jag vill också vara med och hoppas på den fina vinsten. Jag saknar blogg.

  Soliga augustihälsningar
  mlaymark@gmail.com

  SvaraRadera
 46. Åh, vilken superfin pläd - den vill jag jättegärna vinna! Den skulle passa SÅ BRA i vårt uterum nu när hösten kommer, även färgmässigt då färgerna där går i vitt, blått och rött. Ser fram emot en massa mys i höst, dels i uterummet, men även att elda i kakelugnen i vardagsrummet - det har lixom inte behövts den här sommaren. :D
  Har även länkat till tävlingen på min blogg:
  http://finna.wordpress.com/2010/08/23/tavla-om-en-fin-filt/
  Hoppas nu på god tur! :)
  /Finna

  SvaraRadera
 47. Glömde att jag även länkar hit från min blogg - så då har jag en extra chans på filten..=)

  SvaraRadera
 48. Hej!
  Jag och min sambo har precis flyttat ut till landet som vi länge drömt om. Vi hyr ett gammalt hus med tillhörande trädgård som bjuder på många ställen att umgås på. Att sitta under det stora trädet och njuta av höstluften och alla dess färger ser jag framemot mest! Min morbror köpte nyligen en vad han kallar Pippi-tröja av er med samma mönster som filten och tänk om det börjar växa sockerdricka i mitt träd om jag vinner den;)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 49. Ser ut som en jättego pläd, något för "kuriga" höstdagar. Det ser jag fram emot på hösten, att få tända ljus och mysa i soffan. Länkar också. Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 50. Jag ser framemot höstfärgerna och att få lysa upp de mörka höstkvällarna med tända ljus.
  Mvh. Karin

  SvaraRadera
 51. Vilken mysig pläd!
  Gillar Pippi stuket på både plädar, kuddar och tröjor.
  Så denna pläd skulle jag gärna vilja vinna och mysa under i höst, med en bra bok.
  Hösten är mysig då man får tända ljus!

  Länkar från min blogg så klart!

  //Mia

  SvaraRadera
 52. Nu när hösten kommer och de blir kallare och kallare inte lång till julen då är de skönt att kunna vira in sig i något varm och mysigt. Tända massa ljus och njuta av någon bra bok. Kanske titta på en bra film och bara mysa.

  Länkar så klart från min blogg: http://skruttbilsbruden.blogg.se/

  Sensommar kramar från Emma.

  SvaraRadera
 53. 2 lotter kniper jag och hoppas på tur.
  Jag hade ingen systemkamera förra hösten så det ska bli så roligt med alla färgerna man nu kan få föreviga.

  En solig höstdag med en kopp kaffe i handen!

  LiseLotte

  SvaraRadera
 54. å, jag ser alltid fram emot hösten... har under sommaren utvecklat en matblogg missfranklincooking.blogspot.com och vad jag ser fram emot i höst speciellt, är att på allehanda sätt ta tillvara mina dagar tillsammans med min sambo. äta mycket gott och dela med mig av det på bloggen, dricka goda varma drycker och så småningom återigen få till daglig vana att tända en brasa i kaminen och krypa ner i soffan under en härlig pläd och bara mysa... :-)

  SvaraRadera
 55. Länkar hos mig och är gärna med i tävlingen! Jag ser fram emot att få känna min bebis i magen sparka lite mer, än så länge känner jag inte av den så mycket eftersom jag har moderkakan i framkant. Men längtar till de hårdare sparkarna så maken också får känna!

  Mia

  SvaraRadera
 56. Hej... Vill gärna vara med o tävla om den finfina pläden. Jag ser fram emot höstens mys med mycket pyssel o fix. När kvällarna blir för kalla för trädgårdsfix, flyttar jag in till min virkkorg o allt annat pyssel som jag ser fram emot.

  SvaraRadera
 57. Fantastiskt fin pläd! Jag länkar på min blogg!
  I höst ser jag fram emot att kunna vara ute utan att en massa mygg kalasar på mig och ungarna. Ser fram emot höstpromenader och tända ljus, gott te och en mjuk filt i soffan. Ser även fram emot hösten i vår husvagn med förgård som vi ska ha uppställd vid en skidbacke. Även hösten har jag tänkt vara där och mysa....
  /Kristina

  SvaraRadera
 58. Hej, jag är gärna med och tävlar om 2 lotter:
  Har tipsat här i min blogg:http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/august/plad-318.html

  - Verkligen en jättefin pläd! Det jag ser fram emot hösten är att se min dotter utvecklas. Hon blev 3 månader nu den 25 augusti. Skulle jag vinna den här pläden vet jag att det kommer bli mååånga härliga mysstunder med min dotter.

  /Sandra http://surrovich.blogg.se / (sandra.li@hotmail.com)

  SvaraRadera
 59. Vilken underbar pläd den skulle jag vilja svepa runt mig och riktigt känna värmen stråla ur den.
  Bara sitta och njuta.
  Länkar ochså så klart.
  Hoppas på turen.
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 60. Kastar mig in i sista stund. Blidkar turgudarna med en länk:

  http://evamar.blogg.se/2010/august/plad-31-aug-1.html

  SvaraRadera
 61. Och det jag ser fram mot mest med hösten är nog att ha två härliga utlandsresor inplanerade.

  SvaraRadera
 62. Jag ser fram emot att få tända massa värmeljus, elda i vedspisen och mysa i soffan med bra böcker.... det är höst för mig!!! Släppa alla måsten som finns så många av på sommaren...... bara njuta.....!!
  = )

  SvaraRadera
 63. Vilken underbar pläd! Jag är gärna med i utlottningen, lite sent ute men hoppas det inte är för sent. Länkar från min sida! Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 64. HEJ - så fin pläd! Jag tar en lott i sista minuten!

  SvaraRadera