torsdag 15 juli 2010

All-Ting byggnadsvård och kuriosa

Ni vet min fina dörr som jag har på väggen hemma i lägenheten, den är köpt på detta ställe. Öppet under onsdagar och lördagar under hela sommaren, så det fick bli ett litet besök i går. Man vet aldrig vad man kan hitta, finns så mycket fint! Blev lite små kär i en gammal skolbänk och i några fina fönster, men jag ska nog fundera lite till. Måste nog skaffa mig en större bostad eller så får det bli mammas och pappas nystädade vind. Då blir nog pappa glad? Om jag kommer med nya grejer och fyller på igen!? Bäst att inte säga nått!
http://all-ting.com/?page_id=45
Fortsatt trevlig torsdag! Emma

2 kommentarer:

  1. Var ligger detta? I närheten av Göteborg? Vill åka dit direkt!

    SvaraRadera
  2. All-Ting ligger i Jäder en bit utanför Eskilstuna. Jag la upp en länk till dem, man kan handla på nätet i från dem också. Om man inte vill ta sig en sväng till Eskilstuna. hur mysigt som helst! Emma

    SvaraRadera