måndag 24 maj 2010

Vitt, blått, rött och de bästa av bakformar!

I går eftermiddag passade jag och min "hjälpreda" Gustav på att göra en ny dukning på bordet. Kerstin hade hjälpt mig att baka en fin kaka ur en av de fina bakformarna. Som till vår stora glädje är lika omtyckta av våra kära kunder som av oss i personalen. Man kan inte misslyckas de blir så fina att man nästan tycker att det är synd att äta upp kakorna. Min favorit serie från Nyblom och Kollén Artur fick vara med på bordet i både servett och tablett denna vecka. Temat blev både lite kafferep och lite bakkalas på samma gång. Nu funderar jag på vad som ska hamna på bordet nästa gång, kanske lite bröllopstema! I dessa romantiska tider!

Jag och min "hjälpreda" hoppas att ni gillar dukningen! Fortsatt trevlig måndags kväll! Emma

1 kommentar: