onsdag 19 maj 2010

Trädgård är temat!

Garden Girl fick ta plats i skylten denna gång. Till denna säsong har de kommit med en massa härliga nyheter. Bland annat har det kommit en planterings väska, nya handskar som är kanon när man ska ner i rosbuskarna och inte vill riva sig på armarna. Handskarna är min personliga favorit av nyheterna, helt underbara och sitter som de ska på handen. De har även kommit med en ny modell på stövlarna i år och en söt liten kjol som är anpassad för trädgårdsarbete. Ni som redan har införskaffat något från Garden Girl vet vad jag menar när jag säger att man älskar deras prylar. Själv är jag jätte glad att jag återigen kommer i mina byxor efter att jag har gått runt med en stor mage. Både de vanliga byxorna och hängselbyxorna är som sköna mjukisbrallor, tro mig! Titta in i butiken eller på webben och titta lite närmare på Garden Girl! Butiken är full med fina saker som passar i trädgården, uteplatserna och balkongerna!


Tänk vad bra jag tog med mig det härliga vädret från Eskilstuna! Underbart väder vi har haft i dag, hoppas det håller i sig under helgen och Göteborgsvarvet. Må så gott i solen! Emma

1 kommentar:

  1. Vad fint ni skyltar jämt! Åkte förbi er med bussen förut mot Liseberg, med en liten besvikelse att jag inte hann in i affären...
    /Lisa

    SvaraRadera