fredag 7 maj 2010

Soldattorpet vid Skansen Kronan

Nyöppnat sen cirka två veckor tillbaka är Soldattorpet vid Skansen Kronan här i Göteborg. Eftersom jag bor granne med fina Skansen Kronan så har jag märkt att det har varit extra mycket folk där på helgerna på sista tiden och nyfiken blev jag. Så i veckan tog jag mig en promenad upp för att se vad det var och då visade det sig att den röda lilla stugan brevid kronan var ett litet café som har öppet på fredagar, lördagar och söndagar mellan kl. 11-18. Så i dag tog jag med mig mamma och vagnen upp till Soldattorpet och åt våfflor, mysigt, mysigt! Kan varmt rekommendera ett besök vid Skansen Kronan, fin utsikt och goda våfflor!Trevlig Helg! Emma

1 kommentar:

  1. Tack för tipset, kanske åker dit nästa gång jag är i Göteborg:)

    SvaraRadera