fredag 9 april 2010

Vår fint på baksidan av butiken!

Lagom med det fina vädret som kom i dag och som tydligen ska hålla i sig hela helgen, passade vi på att fixa vår fint på baksidan. Härligt att äntligen kunna ha lite blommor igen, det blev en lång vinter och vi har längtat efter att fixa vår fint! Fram kom lite balkonglådor, zink i många olika utföranden och härliga blommor som inhandlades tidigt i morse. Där vi handlar blommor hade de jätte fina Mårbacka pelargoner dagen till ära, svåra att låta bli.
Flaggspelen som finns i tre olika varianter från Nyblom och Kollén fick vara med på baksidan, här i den rosa varianten. Jag tycker att dessa flaggspel passar både inomhus och utomhus, i barnrummet, balkongen, uteplatsen eller varför inte mellan äppelträden i trädgården.

Förra åter märkte vi att många tyckte att det var väldigt bekvämt att köpa färdig planterade balkonglådor hos oss, vi hjälper er gärna även i år med detta. Titta in så fixar vi det så fort vi kan i mån av tid.


Själv är jag nu jätte sugen på att fixa till min egen balkong som ska bli rosa och grön i år. Tänkte bland annat byta ut mina balkonglådor till de vita som är med på bilderna här. Även flaggspelet i rosa ska få vara med på ett litet hörn. Men vi får se vad man hinner med i helgen eftersom denna bebis i magen nu är inne på dag fyra på övertid, så det kanske blir bebis istället för att fixa på balkongen! Önskar er en skön och solig helg! Må så gott! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar