onsdag 24 mars 2010

Sängen bäddad, skötbord på plats och påskriset pyntat.....

Att jag gillar grönt tror jag ingen går miste om när ni ser dessa bilder! Bebis sängen är nu bäddad och klar med grön prickiga lakan. Maileg grisarna och nallar från Bukowskis är självklart med i sängen. Min snälla mamma har varit snäll och slipat och målat om sängen som tidigare var brun. Sängen är gammal och både jag och min bror har sovit i den vilket gör det extra kul. Vi har även fixat till en kombinerad hylla och skötbord inne i badrummet ovanför tvättmaskinen. Grönprickigt blev det även här och ett hemmagjort flaggspel med lite nallar från miljögården och blommor från maileg. Förvaringsfacken som vi har fäst på väggen är egentligen kortfack, men de blev kanon. Facken och även korgarna kommer båda från Bruka. Gröna handdukarna som är rullade i hyllan kommer från Marimekko som är en stor favorit när det gäller goa handdukar och fina färger.

Köpte även påskris häromdagen, det fick bli körsbär och björkris denna gången. Fint att blanda lite tycker jag! Sen blev det fjädrar och band från maileg i det ena och det andra fick bara band. Pyntade dem ganska diskret, då jag tycker att blommorna är så fina när de slår ut.

Nu ska jag ge mig ut på en liten promenad! I morgon blir det en massa ärrenden att uträtta, en sväng till butiken och det roligaste av allt hämta vagn och bilbarnstol. Sen ska kvällen avslutas med våfflor med några vänner. För ni har väl inte glömt att i morgon är det den stora högtiden nämligen VÅFFELDAGEN som man bör fira med att äta våfflor i mängder! Må så gott! Emma
Till alla er som ska besöka oss i påskhelgen, här ser ni öppettider! Varmt välkomna, vi blir så glada när vi får mail och samtal om att ni har tänkt att besöka oss under er påskvistelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar