lördag 20 mars 2010

Påsk kaninerna fick vara med....

Ny dukning i påskens tecken blev det i torsdags kväll. Hade fått mycket nya fina kaniner, band, och olika påsk hängen till riset från Maileg. Så Maileg fick stort fokus på denna dukning och inte mig emot, älskar deras saker! Porslin från Green Gate i grön prickigt som jag älskar och nya påsk textilier från Nyblom och Kollén. Som nu lagom till påsk har kommit med det populära stolsfodralet Alfred i färgen gult. I morgon ska vi passa på när det är stängt att "fixa" och "pyssla" lite i butiken, ny skylt, nyheter ska plockas fram och hyllorna ska "piffas" till. Så passa på att titta in en sväng hos oss på måndag för att spana in lite nyheter!
Nu önskar jag er fortsatt trevlig lördag! Själv är jag bjuden på middag hemma hos min lillebror som är en fena i köket, det vankas Boeuf Bourguignon.....mums, mums!!!! Emma

1 kommentar:

  1. Sikken et super flot bord i har dækket.
    Ha´en god weekend.
    Knus Susi

    SvaraRadera