söndag 28 mars 2010

På besök hos Carolina!

Carolina känner ni som besöker butiken säkert igen eftersom hon är en i Balders hage gänget som jobbar hos oss. Vi som arbetar med henne har hängt med i pratet om lägenhetsvisningar som pågick hur länge som helst innan de äntligen hittade en lägenhet som kändes rätt. Visningar byttes ut till prat om renovering och mer renovering och nu nästan men inte riktigt är det klart. Köket och eventuellt badrummet ska det bitas tag i härnäst, så det får bli ett besök till när de är klara med det. Men hallen, sovrummet och vardagsrummet börjar vara helt klara. Fast ni som har renoverat mycket vet att helt klara blir man aldrig, man kommer hela tiden på nya saker och så ser man det där som ingen annan ser. Varmt välkomna på en liten titt hemma hos Carolina!


Vi börjar i hallen där det är mycket ljust och fräscht, gamla detaljer uppblandat med nytt! Stora garderober med spegeldörrar som sluckar massor av förvaring som man inte kan få för mycket av. På sidan av garderoberna tycker jag att de har gjort en snygg detalj och satt upp råspont och självklart finns charmen från gamla lister och spegeldörrar kvar i hallen. Förvaringsfack från Bruka som är enkla och stilfulla håller tidningarna på plats i hallen. Lite små detaljer av rosa har de tagit in i hallen, bland annat har Carolina min favorit serie Artur från Nyblom och Kollen i form av en rosa matta på golvet. Snyggt!

Var tvungen att ta en bild på dessa burkar som jag tyckte hade så fin text på sig. Carolina har använt sig av stämplar från panduro och har döpt de olika burkarna efter dess innehåll. Här är några exempel på olika te sorter, tycker det var en fin och kul idé.Välkomna till sovrummet som också har en bas av mycket vitt men detaljer av rött och blått. Det senaste tillskottet är sänggaveln som är en gammal dörr som har fixats till och även fått en liten hylla ovanför till förvaring. Mycket smått och gott i sovrummet kommer från Balders hage, lampfot och skärm, pläd, kuddar, krukor, Bukowski nallar och annat "piff".Tack snälla Carolina för ett trevligt besök hemma hos dig och vi hoppas vi får komma tillbaka för att ta oss en titt på köket när det blir klart!

Hoppas ni som följer bloggen tycker det är lika kul som mig att se hur det ser ut hemma hos olika människor. Tanken är att det ska bli fler hemma hos besök här på bloggen! Må så gott och fortsatt trevlig söndag! Emma

1 kommentar:

  1. Gud vilket mysigt hem! Ser jättegärna fler hälsa på hos inlägg!

    När är bebisen beräknad?

    //Jessica

    SvaraRadera