fredag 12 mars 2010

Eskilstuna här kommer ja!

Äntligen är fredagen här och eftermiddags solen lyser över Göteborg, härligt! Snart ska jag sätta mig i bilen och bege mig hem till mor och far i Eskilstuna. Barnsängen som den kommande bebisen ska sova i ska hämtas hem till Göteborg. Min mamma har varit snäll och målat och gjort den fin, ni ska få se det färdiga resultatet när den har hamnat på plats. Men först vad har hänt i butiken? Jo, mycket nytt även denna vecka, Garden Girl med underbara trädgårds kläder har kommit, textilier från Nyblom och Kollén och mycket mycket mer! Här kommer en liten blandning av lite nytt på bild.

Fick en fråga angående de nya speglarna som jag visade på bild tidigare i veckan, endast 449:- oavsett modell. Det är bara att slå till.......!
Nu hoppas vi på härlig vår sol hela helgen! Må så gott och trevlig helg! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar