torsdag 4 mars 2010

En helt vanlig torsdag med klarblå himmel och sol!

Bakom kulisserna på Balders Hage används musklerna flitigt både i går och i dag. Hur mycket varor som helst, vi har tappat räkningen på antalet pallar med varor som har kommit! Phuu, men så roligt med en massa härliga nyheter! Påfyllning från Green Gate och lite nytt som vi inte hade fått innan. Förkläden, handdukar och grytlappar i Angelina green och Carmen White. Emelie och Jenny ställde snällt upp på bild utomhus i morse.

Från Green Gate har vi även nu fått jätte söta dörrmattor, ni ser dem på bild längst ner! När vi ändå är inne på Green gate, ni har väl inte missat att det nu finns lite porslin och burkar att beställa på webben. Vi har även fått ungsfasta formar i olika varianter och härliga pastell färger, lite nya barn plädar och mycket mycket mer som ni snällt får vänta lite till på. Måste hinna fota, samt plocka upp det från lagret. Men under nästa vecka väntas lite nytt varje dag, så håll utkik!


Nu ska jag hem och hjälpa min kära vän Lisa med lite vår "piff" i hennes lägenhet och som tack ska jag bli bjuden på nån god middag. Inte dåligt! Hej Hej! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar