söndag 14 februari 2010

Hos Pelle och drinkar innan......

I går kväll var vi ute och åt en super god middag hela gänget på en restaurang i Linné, Hos Pelle www.hospelle.se Det blev en jätte god tre rätters middag med goda viner för dem som kan dricka det. Själv avnjöt jag en mycket god cola light och en ramlösa och de smakade fantastiskt! Men innan träffades vi för drinkar och snittar hemma hos mig.

Raspberry Daiquiri
Frusna hallon
Rom
Sprite
Riven vit choklad och lime för dekoration

Detta är ett mycket enkelt recept man slipper göra sockerlag om man använder sprite i stället. Mixa hallon och sprite i en mixer till en slät smet, tillsätt mer sprite och rom efter egen smak och tycke. Dekorera med vit choklad och lime. Mums!!!!


Tortilla snittar
Tortilla bröd
Riven ost av valfri sort
Hackade färska champinjoner
Färsk basilika
Svartpeppar
Gör så här: Tag ett tortilla bröd fördela riven ost, hackade färska champinjoner, hackad färsk basilika och krydda med svartpeppar. Avsluta med ett tortilla bröd på toppen. Värm upp stekpannan med smör och lägg i tortilla brödet, stek på inte allt för hög värme i några minuter på varje sida. Osten ska smälta! Dela upp brödet med en vas kniv i trekanter. Underbart goda!Martina och Emelie som jobbade i går berättade att det var en hel del paket som inhandlades till nära och kära i butiken. Så i dag är det nog många som fått söta rosa prickiga paket från Balders Hage! Önskar er en fortsatt trevlig söndags kväll och alla hjärtans dag! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar