måndag 11 januari 2010

En sväng till Tingsgården och lite nytt!

I helgen var jag som ni vet i Eskilstuna och i fredags blev det en sväng till stan. Det blev då självklart ett besök i den mysigaste delen av Eskilstuna om ni frågar mig, gamla stan med Köpmangatan, Tingsgården och alla mysiga butiker. Det blev en sväng in på Tingsgårdens Antik och Inredning där jag fann mig två fina silver brickor som jag kände att jag verkligen behövde!? Det blev även lite mer porslin, i form av gröna Mateus tallrikar. Behöver nu snart bygga ut skåpen här hemma för jag råkar ha den inställningen att man aldrig kan ha för mycket porslin! Det blev även en god sen lunch på Tingsgårdens café. Handlade även med mig av deras goda kavring som är ett måste om man besöker Tingsgården, bokstavligen smälter i munnen. Tjejerna på jobbet fick smaka till frukost i morse!

Tänkte även visa lite nytt som har kommit in! Först en favorit som åter finns i butiken, porslinet som sålde slut innan det nästan hann komma upp i hyllorna. Nu har vi laddat upp med en ny omgång! Kolla sen på dessa fina planscher som har kommit i två storlekar, så fina! Den lilla har redan fått följa med hem, och jag funderar som mest på om jag inte kan lyckas klämma in en stor någonstans här hemma.

God kväll på er! Emma

1 kommentar:

  1. Oj där hade ni ju espresso kopparna som jag pratade om i förra inlägget. Då måste jag genast ringa min mamma som får springa ner till er butik och köpa några koppar för jag kommer inte vara i göteborg på ett tag. Vad kul! Mvh Johanna

    SvaraRadera