lördag 5 december 2009

Välkomna hem till mig.....

I dag har det varit mycket folk i butiken, jätte kul att så många ger sig ut i detta skrutt väder och handlar inför julen. Vi hoppas att vi kan vara med och bidra till lite julkänsla med ett besök på Balders Hage. Här kommer nu lite bilder hemifrån mig och det kommer att komma ännu fler!

När det kommer till att pynta inför julen hemma hos mig så är jag väldigt svag för blommor, band av olika slag, "piff", ljus, fina julkulor, fina paket och glasburkar fyllda med jultillbehör.


Mina favorit färger är vitt, grönt och rött. Vitt som bas, grönt på vår och sommar och till julen blir det vitt och rött. Alla gröna textillier byts ut till röda inför julen, vilket ger ett varmare intryck tycker jag. I sovrummet har jag långa gardin längder och kuddfodral i metervaran åsa röd och i soffan har jag åsa röd och lisa röd i kuddfodral. Dessa tyger kommer från Nyblom och Kollén, men det är min snälla mamma som har sytt allt till mig.Lagom till första advent plockar jag fram god jul kuddfodral till både sängen och soffan. Jag har fodral från Nyblom och Kollén som finns både i butiken och webben. Men i soffan har jag ett annat fodral och det finns endast i butiken, älskar båda!

Som ni kommer att se på bilderna har jag mycket utav möblerna som finns att köpa i butiken. Speglar, matbord, stolar, nattduksbord, hyllor från Miljögården och Bruka. Har inte tröttnat på dem trots att jag har dem på jobbet och hemma.

I granen har jag mest silver och rött, här ser ni hjärtan från Green Gate. Jag köpte dem förra året, men vi har dem även i år i butiken. Jag gillar allt som är rödprickigt!


Grisar från Maileg, hur söta som helst! Var tvungen att ha både en stor och en liten. Förklarade för min pojkvän att de inte var till mig utan till vår kommande bebis, men jag tror inte han gick på det. Nu står de under granen tillsammans med alla paket.Fortsatt trevlig lördag, syns i butiken i morgon! Emma

3 kommentarer:

 1. Emma, jag tycker du ska börja blogga privat också och visa mer från ditt fina hem!

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Åh underbara bilder! Mysstämmningen riktigt lyser genom korten! Vart kommer det fantastiskt fina köksbordet ifrån, är det samma som står i butiken?

  Håller med Mia ovan, hade varit kul att se mer inspirerande bilder från ert vackra hem!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Bordet som jag har hemma kommer från Miljögården och det är samma som vi har i butiken. Har inte tröttnat på det fast det finns på jobbet och hemma. Emma

  SvaraRadera