onsdag 9 december 2009

Lite mer hemma hos mig!

Här kommer nu lite mer bilder från mitt hem! Tack snälla för fina mail och kommentarer, lovar att jag ska försöka lägga ut mer bilder hemifrån.

Här ser ni ett av de senaste inköpen, en trapphylla/stege från Bruka. Som man kan titta närmare på i butiken också. Ska jag vara ärlig så har jag inte tagit mig tid att ta hem den först till nu. Den har stått på lagret sen innan sommaren, bättre sent än aldrig. Men snyggt blev det och nöjd är jag. Kanon bra med ett till ställe att fylla upp med grejer!


Som ni ser på många av bilderna så gillar jag ljus, faktiskt inte bara till jul utan året runt. Det blir mysigt på än gång med lite ljus runt omkring sig. På detta fat har jag tagit blockljus, fint band och trätt runt ljusen och ställt tillsammans med vita hyacinter i lerkrukor. Enkelt, snyggt och mysigt!Elljusstakarna som jag har i fönstren, har vi för andra året i butiken och de är fortfarande en favorit. Tyvärr slutsålda! Men de passar perfekt i mina fönster här hemma. Vill man kan man "piffa" till dem med ett fint band, men jag tror de får vara utan i år.Ljuslampetterna här på väggen är ett riktigt fynd som jag sprang på här i Linnéstaden, tyvärr har butiken upphört till min stora sorg.

I sovrummet har jag nattduksbord och lampor som båda kommer från Miljögården och som finns i butiken. Älskar dem! För borden är enkla, vita och man kan inte samla på sig en massa strunt, utan de är precis lagom stora. På dörren in till sovrummet har jag en hjärt stomme som jag har hängt upp och klätt in i ris. Tänk på att ta nått som inte barrar för mycket bara!

Visst är granen fin? Man kan tro att den är riktig, men inte. Vill helst ha en riktig gran hemma, men bor man i lägenhet och är allergisk mot gran så är denna ett jätte bra alternativ. Har lurat många som vart på besök som tror att den är riktig.

Vit soffa och fotpall kommer båda från Ikea som blev inhandlade i somras. Är jätte nöjd med båda, fotpallen är kanon med förvaring och klädseln är jätte enkel att tvätta. Så visst kan man ha vitt hemma! Som ni kanske vet sen innan så gick vi och köpte en dörr i somras och slängde upp på väggen. Till en början tänkte vi en dörr ovanför soffan, men varför inte!? Nu är det självklart att den ska sitta där.
Go kväll och sov så gott! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar