tisdag 15 december 2009

En morgon innan tuppen!

I morse ringde klockan redan kl. 4 på morgonen och det var kolsvart ute och regnade, gissa om man ville ligga kvar i sängen! Men inte nej, vi skulle fixa i butiken för idag började vi lite smått med vår julrea. Vi brukar alltid börja rea lite några dagar innan jul för att sedan fortsätta med lite mer. Så det var mycket att göra innan det blev dags att gå hem för dagen. I butiken rullar julhandeln på under dagarna och ute i kulisserna förbereder vi oss för tiden efter jul, vi gör en del beställningar, planerar för mässor och inköp inför vår och sommar. Linnea och jag sitter och funderar på skyltar i januari när julen ska plockas bort, ja det är mycket att fundera över innan det blir dags för ett välbehövligt jullov.

Det blev en ny dukning på bordet igår, då allt på den förra dukningen hade sålt helt slut, det fanns inte nått kvar av den. Jätte kul! Emelie fixade ihop en jätte fin dukning med grått, silver och gröna inslag från mossa och hyacinter. Hon använde nya ljuslyktor i fattigmanssilver, nytt zinkfat som kom i förra veckan. Och lite annat piff i form av tyghjärtan, trumpeter och annat smått och gott. Och genast fylldes kundkorgarna med inspiration från dukningen.

Vi har fått lite påfyllning av varor och bland annat fick vi in Christmas clean sprayen igen som vi hade fått höra att den var slutsåld. Så gissa om vi blev glada när det kom några flaskor trots detta. Jag har den hemma och älskar den, det blir roligare att städa och det luktar jul om den, apelsin och kanel. Men skynda den springer iväg! Från samma ställe fick vi in en spray som är till badrummet som vi inte har haft innan som doftar lavendel och mint. Dessa produkter är miljövänliga och kanon bra om ni frågar mig! Vi har haft produkter från Isabella Smith i nästan 1 år nu och kunderna gillar dem och det gör även vi.


Nu måste jag nog krypa i säng så det blir några timmars sömn innan det är dags att gå upp igen, innan tuppen i morgon också! Dröm vackra drömmar! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar