tisdag 1 december 2009

1 December!

Det har varit intensiva dagar i slutet av november för oss alla på Balders Hage. I helgen hade vi öppet även på söndagen eftersom det var första advent och innan vi slog upp dörrarna på morgonen började vi med mysigt advents fika. Under lördagen var det julmys på innegården med en jätte trevlig kör som sjöng julsånger för oss.
.
Igår kväll hade jag tjejmiddag och julpyssel hemma hos mig. Det var även lite kalas för mig då jag fick lite födelsedagspaket eftersom jag blir ett år äldre denna vecka. Till efterrätt bjöd jag på en kanon god tårta som jag provade på att göra för första gången, lovar att lägga upp receptet under veckan.

Nu ska jag sätta mig ner och gå igenom alla som har anmält sig till tävlingen och i morgon kommer det att utses en lycklig vinnare här på bloggen! Jätte kul att så många ville delta, både med kommentarer och mail. Önskar er en härlig start på veckan! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar