lördag 17 oktober 2009

Härlig höstdag i Göteborg!

Det är en jätte härlig dag i Göteborg, kanon väder och riktigt höstigt ute. Och här sitter jag och laddar för att komma i julstämning eftersom vi nu på eftermiddagen efter stängning ska börja med julen i butiken. Längtar faktiskt för jag vet hur mycket fint det är vi ska ta upp till butiken och julen är en stor favorit hos mig så det blir härliga dagar i julstöket. Hittade julmust i butiken i går, tycker det är lite tidigt. Men är man julmust älskare som jag är, så kan man inte låta bli. Det blev varsin liten flaska till mig och Linnea som ska hjälpa oss komma i stämning, för julmusik får jag inte spela än för Linnea, jag får väl sjunga lite själv....nu är det jul igen.......!


Här ser ni lite bilder på lite nytt och några favoriter som åter finns i butiken.Hej så länge! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar