lördag 3 oktober 2009

En regning lördag i Göteborg

Det regnar och regnar och är riktigt höstigt ute. Idag vill man nästan inte sätta sin fot ute, utan stanna kvar inne i värmen. Vilket jag också har gjort hela dagen, just nu håller jag på att vänta på att bulldegen ska jäsa klart så jag kan börja baka ut bullarna inför morgondagen då det är kanelbullens dag. Vi ska ha kompisar hemma på frukost/brunch och då måste man bjuda på nybakta kanelbullar om det är kanelbullens dag.Tänkte att jag skulle visa upp en bild på en gammal dörr som inhandlades under sommaren hemma i Eskilstuna. Dörren köptes på ett nyöppnat ställe i Jäder som ligger en bit utanför Eskilstuna, detta ställe är väl värt ett besök för det finns hur mycket fint som helst. Man kan även spana in hemsidan där man även kan handla på nätet. http://all-ting.com/
Vi hade länge letat efter nått att sätta upp på väggen bakom vår soffa och mitt i sommaren fick jag solsting och kom på ideén om att en gammal dörr ska vi ha! Sagt och gjort och nu sitter den uppe på väggen bakom soffan, resultatet blev väldigt bra tycker jag. Inte alla som har en dörr på väggen. Fortsatt trevlig kväll och lördag! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar