måndag 21 september 2009

Mysiga nallar och doftljus

Alla har vi vår egen favorit nalle och många är det, både stora och små som förälskar sig i nallarna som vi har i butiken. Det är mor och farföräldrar som ska köpa till sina barnbarn, det är dop presenter, det är till nyfödda. Men många är det som kommer in och ska köpa både andra och tredje nallen av samma sort för att den andra har blivit bort tappad eller utsliten och det finns helt enkelt inte någon annan nalle som duger än just denna.


Nu under hösten och vintern som snart kommer säljer vi helt otroligt mycket ljus. Alla vill ha det mysigt hemma och tända ljus omkring sig. För alla er som även vill ha en god doft på era ljus där hemma, kan jag varmt rekommendera de bästa doftljusen enligt mig själv nämligen yankee candle ljus. Det finns en mängd dofter i butiken, nu har vi en hel del goda höstdofter och närmare jul kommer det härliga juldofter.Fortsatt trevlig måndag! Emma

1 kommentar:

  1. Oj så många fina nallar. Min dotter som älskar nallar blev förtjust när hon såg dessa! Hennes säng är fylld av nallar så det blir nog bara till att titta nu! Härligt med alla ljus, det får bli ett besök i er butik i Göteborg på onsdag!
    Må gott!
    Anna-Karin

    SvaraRadera