torsdag 27 augusti 2009

tack, adjö och på återseende!

Sommaren är snart över och det har förutom mycket jobb även blivit en hel del annat, allt från det tidigare omskrivna bröllopet till renovering av familjens sommarhus och till sist så har jag även hunnit med att flytta. Som om det inte vore nog så har stunden blivit inne för att leva på nudlar dygnet runt, kånka runt på alldeles för tunga böcker och dricka svart kaffe i oändliga mängder dygnet runt. Jag pratar givetvis om det kära studentlivet som jag ska ta vid om en veckas tid. Från sommaren på Balders hage med turister, paketinslagningar och härliga blommor har turen kommit till att börja på Göteborgs universitet där en lärarutbildning skall påbörjas. Det har hunnit bli fem år i butiken, från dess att den startades upp här i Göteborg och växt sig större och utökat med mängder av nya varor som kommit och gått. Däremellan har förvisso annat också hunnit med, både diverse strökurser som folkhögskoleresa till Afrika och vikarie inom barnomsorgen. Men jag tackar inte för mig för gott utan kommer att gästspela i butiken lite då och då. Känner jag Linnea rätt kommer det att bli en hel del, främst i jul då vi syns i de röda och alltför välkända tomtemössorna. Fram till dess lämnar jag över bloggen till Emma och säger på återseende! /Julia

Till sist vill jag bara påminna om Elsa Beskow-utställningen på akvarellmuseet i Skärhamn som bara har öppet två veckor till. De visar upp hennes originalmålningar och sägs vara helt fantastiskt! Jag själv ska ta turen dit innan den stängs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar