onsdag 12 augusti 2009

Nya skyltar och en ny dukning!

Det blev en riktig rivstart på jobbet efter semestern. Det ska fixas med rea, det ska skyltas om och det ska göras ny dukning. Sen ska man hinna kolla över lager innan man ska ge sig ut på nya inköp inför höst och jul. Linnea beger sig till Danmark redan imorgon för förhoppningsvis fina inköp. Väldigt mysigt i butiken nu för det är en mix av turister och nya besökare, och sen har många av våra goa stammisar hittat tillbaka efter semestern, härligt att återse välbekanta ansikten.

Det är inte det lättaste att komma på en skylt när det börjar bli utplockat i butiken, men både jag och Linnea blev nöjda med resultatet. I det minsta fönstret blev det vitt och svart och en jätte fin bänk/sidobord med cement skiva och tillhörande vita korgar fick vara med.

Den andra skylten kom till med inspiration från senaste numret av Lantliv, där det var en dukning med kräftkalas i ett uppslag. Vi hittade inga kräftor så det fick bli hummerkalas med skaldjurs handdukar, röda textiler, röda fotogen lyktor och inte att förglömma den fina röda mopeden.
Det blev även ny dukning med fina höst astrar i härlig vinröd färg. Porslin från Green Gate i både prickar och blommor, samt beiga textiler från Nyblom & kollén.Fortsatt trevlig kväll! Emma

1 kommentar:

  1. Hej, vad roligt jag visste inte att ni hade en blogg. Kommer att kika in ofta nu då jag skall lägga upp mig som följare.
    Ha det gott!
    Anna-Karin
    livetharochnu-akh

    SvaraRadera