söndag 30 augusti 2009

Inköp på Formex under några dagar!Nu är vi precis hemkomna från Stockholm och Formex mässan, vi har ont i fötterna, huvudena är fulla med ideér och vi har massor med listor på nya inköp. Det var en intensiv mässa och man har ögon på att hitta lite nytt att köpa in, vi har hittat lite nya företag som vi inte har handlat av tidigare vilket alltid är kul. Bland annat kommer det att komma helt underbara plädar till butiken, som ser ut som pippi-tröjorna i mönstret i både blått, vitt och rött. Lite nya textilier har vi även funnit, ni ser bilder på kuddfodral som vi har köpt in
Om vi kort ska sammanfatta mässan, så var det svårt att hitta fina tomtar men väldigt lätt att hitta fina julkulor. Och alla som har gamla väskor hemma i garderoben, det är bara att plocka fram och bokstäver och olika texter det finns i massor hos alla företag. Sakta men säkert kommer det nu att trilla in nya saker i butiken och på webben, tänk så kul det kommer att bli!

Till sist stort tack till alla på Nyblom & Kollén för väldigt trevligt gemensamt restaurang besök! Sen måste jag även berätta att det var en "kunglig färd" hem med tåget som vi upptäckte när vi kom fram till Göteborg, vi hade delat den med en sockersöt kronprinsessa!
Må så gott! Emma

1 kommentar: