måndag 3 augusti 2009

Bröllops yra på Balders hage!

Mycket riktigt så var det klarblå himmel och solen lyste över Värnamo bara för Carolina och Martin dagen till ära. En mycket vacker brud skred in i kyrkan med sin far vid sin sida och med snabba steg fram till Martin, och inte var det ett öga torrt. En mycket vacker cermoni med fina ord och musik som avslutades med en pampig utgång till You & Me song då det blev dags för näsdukar igen!
De nygifta begav sig iväg i en liten häftig "bubbla" som vi fick veta tillhörde brudens far. Vi och alla gäster begav oss till Åminne bruk där middag och fest skulle äga rum.Vår egna underbara lilla paketinslagerska Ninne hade dagen till ära gjort ett helt fantastiskt paket till brudparet. Paketet gick i Rosa och vitt som var färg temat på bröllopet, det var eget tillverkat kort, sidenband, rosetter, pärlor, levande rosa rosor.....ni hör man vill ha ett själv, jätte vackert!
Efter en fantastiskt god middag var det dags för bröllopstårtan som var helt underbar, hör här! Chokladbotten med vit chokladmousse och hallonmousse med färska hallon under marsipan.


På toppen av tårtan stod det ett brudpar som Carolina själv hade tillverkat.Med trötta fötter, ett leende på läpparna vinkade vi adjö till de nygifta på små timmarna, tusen tack för en underbar dag och önskar er en härlig bröllopsresa!

Ni kan tänka er vad det största samtalsämnet är nu bland Balders hages tjejer, jo BRÖLLOP! Vi vill alla gifta oss nu, så stackars våra killar där hemma.

Må så gott! EmmaInga kommentarer:

Skicka en kommentar