onsdag 17 juni 2009

Hemma på landet!

Just nu befinner jag mig ute på landet en liten bit utanför Eskilstuna som är min hemstad och där jag är uppväxt. Åkte hem igår eftermiddag för att tillbringa hela midsommar helgen hos mina föräldrar. Det passade även bra att ta lite långledigt då min mamma fyller år idag och hela släkten har varit här på kalas, mycket mysigt att träffa alla. Min mamma och jag har även varit iväg och storhandlat all mat inför midsommar helgen och vi har konstaterat att vi absolut inte kommer gå hungriga under helgen. Här får ni även se lite bilder på huset som jag växt upp i, det ligger precis vid Mälaren mitt inne i skogen med nästan inga grannar.


I butiken har det även hänt en del, under helgen som var bodde jag och Linnea nästan där, för det var dags att göra om i butiken. Vi flyttade om, städade och gjorde nytt i hyllorna samt gjorde lite mer sommar. Rött och blått fick lite större plats, båtar som hör sommaren till fick komma fram. Vi var trötta och nöjda när vi sent på söndagen gick hem för att sova några timmar innan det var dags för att åka iväg och handla blommor på morgonen. Vi köpte jätte fina blåa riddarsporrar som jag bara måste visa på bild för de var så fina. Planterade även om på innegården utanför butiken och där fick riddarsporrarna vara med. Som ni ser på bilden har jag köpt mig en midsommar present i form av ytterligare ett par byxor från garden girl, det fick bli ett par hängselbyxor till garderoben. De har redan blivit favorit byxor!


Nu tycker jag vi tar lite midsommar ledigt så syns vi i butiken på måndag morgon!


Önskar er en jätte härlig midsommar helg! Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar