tisdag 2 juni 2009

Birgitta Lindeblads almanacka, finns i butik!

Denna vecka blev det en nationaldags dukning i gult och blått för att fira att det är nationaldagen på lördag. Med på dukningen är ett gul-prickigt porslin som även finns i blått, rosa och grönt i butiken. Jätte god saft från Nibble gård i Enköping fick också en plats på dukningen som vi har i fyra olika smaker i butiken. Min egen stora favorit är flädersaften som smakar precis som mammas hemmagjorda fläderssaft.

Birgitta Lindeblads underbara almanacka för 2010 med härliga goa damer har nu kommit till butiken. Varje år brukar det vara ett tema för almanackan, 2009 var det kärlekstema. När vi frågade Birgitta vad temat för 2010 var, fick vi veta att det var lathet samt att det finns med en fågel av något slag på varje bild. Att vänta och köpa almanackan tills det nya året har ringt in kan man glömma, då är den redan slut sen länge så skynda att köpa en redan nu. Själv har jag som tradition att ge den till min mamma varje år när hon fyller, den blir alltid väldigt uppskattad.
I morgon bitti på jobbet blir det födelsedags frukost för Linnea som har fyllt år, så i morgon blir det extra lyxig frukost. Själv ska jag bidra med nybakat bröd, så nu väntar bakning i köket!
God kväll på er! Emma

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig butik! Jag hittade till er "riktiga" för första gången nu i helgen - I love it! Jag hade kunnat vara kvar hur länge som helst! Räkna med fler besök från mig när jag har vägarna förbi Göteborg nästa gång. :D

    SvaraRadera
  2. Jättesöt almanacka jag fattar att din mamma uppskattar den. Du har verkligen ärft generna från din mamma,mormor och gammelmormor när det gäller intresset för bak och mat.jag har aldrig varit i Göteborg men kommer jag dit ska jag besöka er underbara affär.
    Kram från Anne-lie i Landskrona

    SvaraRadera