tisdag 12 maj 2009

Uppdukat för kalas!

I morse blev det tidig morgon, Linnea hämtade upp mig kl 05.00 för vi skulle iväg och handla blommor till butiken. Blommor handlar vi en eller två gånger i veckan, det beror på hur veckan ser ut. Alltid lika kul med blommor, det blir så fint och det ser väldigt trevligt och välkomnande ut på både fram och baksidan av butiken. Vi passade även på att göra om och byta färg på innegården till butiken. Bort med det rosa och gröna och istället blev det blått och rött, på bilderna ser ni vad fint det blev.

Det blev även en ny dukning i morse, som jag blev väldigt nöjd med. Den blev lite busig och färggrann och man längtar tillbaka till barnkalas. Jag använde nya glasburkar i fem olika storlekar som vi fick in i förra veckan, nya porslins bakelser, tårtfat samt jätte fina band från Maileg som jag har knutit i rosetter. Använde mig även av vita små bokstäver som är jätte populära bland våra kunder i butiken, man kan använda dem till mycket det är bara fantasin som sätter stopp. På dukningen har jag bland annat använt dem som placeringskort, första bokstaven i gästens namn tänkte jag. Till kalaset bjöd jag in Maileg- kaninerna.

Efter stängning idag ska jag och Linnea göra om den ena skylten i butiken, jag tänker inte avslöja vad det ska bli utan det får ni vänta och se.
Hej på er så länge! Emma

1 kommentar:

  1. Hej alla tjejer på Balders hage

    Ser fint ut på er bakgård, cementkrukorna var väldigt snygga sen älskar jag ju rött o blått
    JÄTTEFINT !!!!

    Hälsningar till er från Britt-Lis

    SvaraRadera