onsdag 20 maj 2009

En riktig storsäljare, bokstäver!

Bokstäver och färdig skrivna rader som exempelvis Home Sweet Home, Love och så vidare är något som blivit väldigt populärt på sista tiden. På bilden till vänster ser ni de stora vita bokstäverna, många köper sin favorit bokstav eller skriver ett ord som betyder nått för dem. Dessa bokstäver har ett fäste på baksidan så de går bra att hänga upp på väggen.
På bilden här till vänster ser ni de små bokstäverna som är jätte fina att använda på exempelvis en dukning, antingen använda dem som placeringskort eller skriva ett passande ord för middagen. Många köper sina barns namn för att sätta på dörren till deras rum. De passar även väldigt bra att sätta på dörren till toa, kök, sovrum eller varför inte skriva nått gulligt på nattduksbordet sovgott, hjärtat eller något liknande. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Här ser ni en bild på hur jag har använt mig av de rostiga bokstäverna hemma hos mig. Jag har tagit initialerna i förnamnet på mig och min pojkvän och satt dem på en tavellist i köket.
För alla kära kunder som har tänkt att besöka oss i morgon så har vi tyvärr stängt, men ni är varmt välkomna på fredag igen för då har vi öppet som vanligt. Under morgon dagen när vi har stängt har vi tänkt göra om den ena skylten, dukningen samt placera in en massa nya saker som vi har fått under veckan. Lägger ut bilder så ni får se resultatet!
Önskar alla som har ledigt i morgon en härlig dag! Emma

1 kommentar:

  1. Hei,

    Dere er utrolig flinke!!! Utrolig flotte utstillinger! Jeg lurer på en ting, hvor kommer bokstavene fra, hvem leverandør?

    SvaraRadera