onsdag 6 maj 2009

En dröm i rosa och lite till...

En onsdag med grå himmel så långt ögat kan nå och ett ösande regn som aldrig tycks upphöra, och vad kan då inte passa bättre än att visa upp den nya dukningen på vårt matsalsbord här i butiken? När den gjordes var det strålande sol och med inspiration från detta gjordes dukningens i vårens tecken. Det blev mycket vitt, rosa och blommigt, ett kärt och återkommande tema här i butiken. För första gången fick våra nya linnekuddar, med anor från förr, vara med och samsas med Nyblom och Kolléns randiga tabletter och till det små, vita kaffekoppar redo att fyllas med nykokt kaffe. Så nu saknas bara gästerna och det nybakade bullarna så är kalaset komplett!
Igår lyste flitets lampa i butiken då min kära kollega och butikschef beslöt sig för att barnhyllan skulle få sig en uppfräshning. De små söta kaninerna från Maileg blev fler och tillbehören till dessa invaderade våra hyllor. Den randiga hängmattan för mamma och pappa kanin flyttade in tillsammans med sina kaninbarn i gammeldags badkläder.
Samtidigt fick våra andra barnsaker också sig en ny plats och nu pryds en hel vägg med prickiga gosedjursgrisar, sparbössor och annat skoj. Sagt och gjort, resultatet blev så inbjudande att man nästan själv vill bli barn på nytt.På återseende /Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar